2777
2789

ب پارتنرم با ذوقق گفتم اخ جون فردا ببینمت و خیلیی دوس دارم با هم بریم بیرون:) کلییی پیشنهاد دادم .. 

ولیی یهو گفت دوستمو و دوستتو بیاریم و این حرفا.. یکم موند دوباره گفت نمیتونم زیاد بمونم باید برم .. 

منممم تا حالا با پسری بیرون نرفتم:)...

قلبم صدوهشتاد میزددددد:/ 

یهووو ذوقم شکست:/ تا تونستم گریه کردممم و یاد کسی ک قبلا عاشقش بودم افتادم باز:/ 

واس خودمم خیلی متاسف شدم

بعد دوباره پیام داد ک ببخش ذوقتو شکوندم و.. فردا ماشین ندارم و واس رفیقمو میگیرم و... فلان

واقنن دلم شکستهعع میخام کات کنممم 

از اولشم تایپم نبوددد.. خیلی بچس اه

منممم ی ادمیم ک خودم و میشناسم دیگ تایپم نیس کلا:/ روحیم حساسه:////// 

بنظرتون کات کنممم؟ 

امروز بالای ۱۰ بار زنگ زده .. دلم میسوزه براش راستش 

بلاک کردم کلا هیچ حرفی هم نزدم چون کلا ۲.۳ روزه باهمیم

بخاطر این صداش شبیه اون ادم قبل بود و باعث شدا بود دیگ ب اون فک نکنمم رفتم تو رابطه :/ الانم دلم ولسش تنگ شدههههه بش شب بخیر نگفتم://///

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک نمیکنم با پسری ک تاحالا ندیدیش و اولین بارته چرا باید برات مهم باهش و ذوقت کور شه ب نداشته هات هدایتش کن

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
با ۲،۳ روز باهم بودن دلت واسش تنگ شده؟؟؟اصن رابطه ای شکل نگرفته ک بخای کات کنیخیلی محترمانه بگو تایپ ...

الان ینی همین الان نوتیفش اومد ک چرا جوابمو نمیدی اتفاقی افتاده

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

هم میگی تایپم نیس 

بعد میگی سه روزه آشنا شدم 

چه ذوقی داری واسه سه روز آشنایی که میخوای بری ديت 

بعد میگی بلاگ کردم 

بعد میگی شب بخیر نگفتم دلم تنگ شده 

چطور دلت تنگ شده واسه کسی که تایپت نیس😐

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
درک نمیکنم با پسری ک تاحالا ندیدیش و اولین بارته چرا باید برات مهم باهش و ذوقت کور شه ب نداشته هات ه ...

خبب تا حالا با پسر بیرون نرفتم یهو کلی خیال بافی کردم:/ خاک بر سرم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

عزیزم مشکل از تو نیست 

از اونم نیست !

مشکل اینکه اون فرد مورد علاقه ی تو نیست 

تو اول خواستی اونو مرهمی روی زخمت بزاری اما به جای خوب شدن الان عفونت کرد ! چیزی نشده تا بدتر نشده برش دار و تمومش کن ❤️