2777
2789
عنوان

میخام کات کنم ولی نمیتونمممم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 35 پست
سلام خوبی محمد ؟می خواستم یه چیزی بگمتو این مدت فهمیدم سبک زندگی من و تو متفاوته !و فهمیدم این باعث ...

میشهه همون و بگم بعد گفت چرا اینا رو بگم؟؟؟

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ارههه میدونم چی میگی من نمیتونم دیگ وارد رابطه بشم😭💔پیام داده ک چرا جوابمو نمیدی و.. نمیدونم چچی ب ...

جواب بده خب ولی منطقی صحبت کن و کشش نده

بگو تو پسر خوبی ای و اینا ولی من فکر میکنم فعلا شرایطم اوکی نیست واسه اینکه باهم باشیم و بهتره یکم خلوت کنم و رو خودم کار کنم 

تو این مایه ها بگو که اگه چار روز دگ فکراتو جمع و جور کردی دیدی پسر خوبی بوده باز بهش برگردی

الکی دعوا و قهر و بلاک و اینا نکنی بعد پشیمون شی

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی زیاد کش نده مسر فکر میکنه داری ناز میکنی زور میزنه تا توجهت رو جلب کنه و یهو دیدی نرمال نبود ...

خاک بر سرممم.. 

دوباره اشتی کردیم:// شب بخیر گفت 

ولی من واقنن میخام برمممم😭دلم نیومددد

سیمکارتمو میکنمم امشب://

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

خاک بر سرممم.. دوباره اشتی کردیم:// شب بخیر گفت ولی من واقنن میخام برمممم😭دلم نیومدددسیمکارتمو میکن ...

تو از دل رحمی زیادی برخورداری که فقط به خودت ضربه میزنی !

بیشتر از شکسته شدن دله خودت از شکستن دل اون میترسی 

اینطوری فقط به خودت آسیب میزنی

واقعاا الان پیام داوه چرا جوابمو نمیدی و اینامیخام کات کنم خبببدلش بشکنه چی:/ نمیخام چیزی بگم ک نارا ...

کسی با س روز تو رابطه بودن دلش نمیشگنه

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂