2777
2789
عنوان

سلاااام . کیا خودشون یا اطرا فیانشون mvm x 33 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5110 بازدید | 65 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شوهرم میگه ب جای ماشین چینی برید سراغ ماشینای خارجیه دیگه ای ،شاید یکی دو سال مدلشون پایینتر باشه ول ...

میدونین من خودم راحتی داخل اتومبیل خییبلی برام مهمه . شاید زیاد قابل مقایسه نباشه ولی پارسال پژو پارس صفر خریدیم ۴۰ تومن قبلش پیکان مدل ۸۱ داشتیم خخخخ ولی من اولین بار که باهاش رفتیم بیرون قششششنگ خورد تو ذوقم با اینکه پیکان سوار میشدم قبلشاااا . راحت نبود به نظرم نمی ارزید اون قیمت برام نمیخوام  x 33اینطوری باشه . میخوام ببینم قد ۸۰ می ارزه یا نه  البته اندازه سانتافه هم که آدم ازش انتظار نداره بیچاره رو

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله
مبارکتون باشه بسلامتی و دل خوش انشالله چرخش براتون بچرخه😍

ممنونم عزیزم سلامت باشین ان شاالله بهترش برا شما

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
میدونین من خودم راحتی داخل اتومبیل خییبلی برام مهمه . شاید زیاد قابل مقایسه نباشه ولی پارسال پژو پار ...

چن روز قبل دایی من یه مگان خیلی خیلی تمیز گرفت ۸۸ تومن

فوق العاده شیکه و تمیزه

چن روز قبل دایی من یه مگان خیلی خیلی تمیز گرفت ۸۸ تومن فوق العاده شیکه و تمیزه

شاسی بلند دوس دارم😅

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله
پسر عموی شوهرم داره اتفاقا بدم نمیگه ازش

الان تو سایتا هم بگردین کار کرده اتومات خیلی کمه معلومه هرکی داره راضی هست ما که از برج ۲ داریمش کلی هم مسافرت رفتیم خوب بوده

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
هیوندا شده هووی من😅

خوبه انشاالله با بچه ها و نوه نتیجه ها همگی با هم برید سفر😙

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز