2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این اتفاق ⁉️

101 بازدید | 8 پست

نمیدونم‌ چرا همچین شد این همراه من اومد رفتیم من یکدونه همبرگر گرفتم رفتم خونه پولم نداشتم برا اینم بگیرم برای اینکه ناراحت نشه گفتم برا بابام آخه دستمون خالیه این روزا یکبار دیگه هم این همراهم اومد واسه شاممون ۲ تا فلافل گرفتم نمیدونم این توقع داشته برا اینم بگیرم 

خوب وقتی درستم خالیه همبرگری که ۹۰ هزار تومنه یا فلافل که الان ۵۰ هزار تومن شده من چیکار کنم وقتی تازه پول منم نیست بنظرم وقتی همراه کسی میریم توقع نداشته باشیم یا نریم این حالت که انگار باج میخواییم از اومدنمون بعد دیدم به اون یکی دوستمون گفت یعنی اونا تو اتاق بودن من شنیدیم اون بار رفت به خودشون گرفت این‌بارم یکی گرفت به باباش من خرم که دوباره دنبالش رفتم !

نظرتون چیه درباره این موضوع ؟

من هر وقت نداشتمم گاهی از شهر دیگه واسش سوغات آوردم ولی واقعا وقتی آدم نداره این شخص دوستمه به عنوان رفیق

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جلوی کسی نمیتونم برم فقط برای خودم چیزی بخرم.باطرف خداحافظی میکنم بعدمیخرم اگرپولم کمه

خوب تنها بودم ۱۴ سالمه اون ۱۵ سالشه باید میرفتم سر خیابون رفتم دنبالش آخه مگه پول منه که حساب کنم تازه هرطور حساب کنیم من بیشتر براش خرج کردم 

اون نباید از شما توقع داشته باشه واسششما هم کسیو با خودت جایی نبر یا یه دفعه تو حساب کن یهدفعه اون و ...

من حساب کنم خوبه 

ولی فکر نکنم اون حساب کنه من ۱۴ سالمه اون ۱۵ پولم مال من نیست کارت بابامه منم نمیتونم سر خود حساب کنم بعدشم من تنها بودم گفتم اونم همراهم بیاد جلوش که نخوردم