2777
2789
عنوان

در چ حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 92 پست
۴تاعزیزم🙊 اونابزرگن ۱۴ و۸ ساله اینا یهویی خودشون تشریف آوردن بدون دعوت😑😍 ان شالله یه جفت سالم ...

خدا حفظ کنه بچه هاتون رو 😍😍😍

چطور وقت میکنید بیاید نی نی سایت 😁

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اماده میشم برام لالا صبح خواب میمونن یه ملت

سارا چي شد باردار بودي؟

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
منم شرایطم تقریبا مثل شماس

ای جان

چن تابچه دارین؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
خخخ آره عزیزم اندام وقدش واینا وگرنه اخلاق بهنام خوش خنده😍کجا وشوهرمن کجا😞

من خیلی خنگم هیچکس رو یادم نمیمونه شمارو یادم بود چون از داستانت خیلی خوشم اومد

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.
چه تعبير قشنگي بدون دعوت😂😂😂 خدا قسمت همه بكنه ايشالا

آمین عزیزم😍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
خدا حفظ کنه بچه هاتون رو 😍😍😍 چطور وقت میکنید بیاید نی نی سایت 😁

ممنونم همینطورعزیزان شمارو😍

والا چون واتسام وتل گرام واینستا ندارم

اینجابیشترم

البته وقتی شوهرم باشه که نه😜

ممنونم همینطورعزیزان شمارو😍 والا چون واتسام وتل گرام واینستا ندارم اینجابیشترم البته وقتی شوهرم ...

موفق باشی عزیزم 😊

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
من خیلی خنگم هیچکس رو یادم نمیمونه شمارو یادم بود چون از داستانت خیلی خوشم اومد

ممنون عزیزم وقت گذاشتی وخوندیش😍😘😘