2777
2789
عنوان

در چ حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 92 پست
با اجازتون یه پسر ۶ساله با دوقلو دختر ۱۱ماهه 

واای جونم خداحفظشون کنه😍

من انقدددررر دلم میخاس دوقلوهام دختربشن که حدنداشت

آخردختروپسرشدن(دوس نداشتم دخترم تک باشه ولی قسمت این بود)

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای جونم خداحفظشون کنه😍 من انقدددررر دلم میخاس دوقلوهام دختربشن که حدنداشت آخردختروپسرشدن(دوس ند ...

اره خدا رو شکر میکنم دخترام همدیگرو دارن به نظرم خواهرا بیشتر به درد هم میخورن تا برادرا 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
واای جونم خداحفظشون کنه😍 من انقدددررر دلم میخاس دوقلوهام دختربشن که حدنداشت آخردختروپسرشدن(دوس ند ...

بچهاتو تنهای نگه میداری یا کمک دارین

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
بچهاتو تنهای نگه میداری یا کمک دارین

والا کمک نداشتم تاهمین اول آذردیگه خرد شدم

یه خانمی صبح تاظهرمیادروزای زوج

کارای خونه راکمک میکنه

بچه ها باهاش نمیجوشن هنوز

شمادس تنهایی؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
شوهرم خواب باصدای خروپف😑همه پتو راهم کشیده طرف خودش😕 بچه هامم تازه خوابیدن😥 منم میخام تاهمه خوا ...

مهشید جون درست یادم نمیاد ولی فکر کنم چهارتا بچه داری واقعا خیلی خانوم با حوصله ای هستی که اینجا هم میایی با این همه مشغله👌👍

من میدونم که میتونم💪💪💪
مهشید جون درست یادم نمیاد ولی فکر کنم چهارتا بچه داری واقعا خیلی خانوم با حوصله ای هستی که اینجا هم ...

آره عزیزم درسته

ولی خب تنهاسرگرمیمه آخرشبها

آخه هیچ جای مجازی ندارم فعلا

ممنون ازتعریفت عزیزم😘

والا کمک نداشتم تاهمین اول آذردیگه خرد شدم یه خانمی صبح تاظهرمیادروزای زوج کارای خونه راکمک میکنه ...

اره راستش خواستم پرستار بگیرم اما انقد گرون گفتن که دیدم ارزش نداره  خودم نگه دارم بهتره  حالا همون مقدار پولو از شوهرم هر ماه میگیرم پس انداز میکنم هفته ای یه بارم خواهرم میاد نگه میداره به کارام میرسم 

آره عزیزم درسته ولی خب تنهاسرگرمیمه آخرشبها آخه هیچ جای مجازی ندارم فعلا ممنون ازتعریفت عزیزم😘

اتفاقا منم نی نی سایت تنها سرگرمیمه اینستا و تل دوست ندارم 

بعضی وقتا تو خونه یادت میفتم میگم واقعا خدا کمکت کنه خیلی سخته با چهارتا بچه انشاالله که همشون تو زندگی هاشون موفق باشن با مامان مهربون و صبوری مثل تو و باعث افتخارت بشن😍

من میدونم که میتونم💪💪💪

راستش دوقلوهام زیاد شلوغ کار نیستن اما امان از روزی که مریض بشن جد و ابادمو میارن جلو چشمام