2777
2789
عنوان

در چ حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 92 پست
۴تاعزیزم🙊 اونابزرگن ۱۴ و۸ ساله اینا یهویی خودشون تشریف آوردن بدون دعوت😑😍 ان شالله یه جفت سالم ...

ماشالله خدا حفظشون کنه انشالا

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴تاعزیزم🙊 اونابزرگن ۱۴ و۸ ساله اینا یهویی خودشون تشریف آوردن بدون دعوت😑😍 ان شالله یه جفت سالم ...

اوه یادم اومد شما همونی که شوهرت شبیه بهنام بانی بود؟

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.
ماشالله خدا حفظشون کنه انشالا

فدات عزیزم❤

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
دارم دیوونه میشم دلم. ی قرصی میخواد بخورم 11بخوابم تا صبح.

ن عزیزم فکرتو ببر سمت اینده موقع خواب حدیث کسا بخون خیلی خوبه دعا یا قران بخون صلوات بفرست ارامش میگیری

[QUOTE=51366767]سارا خانوم بابت بارداریتون تبریک میگم حاله شوهرتون چطوره چه فکری کردین بالاخره؟؟؟؟[/ ...

عزیزم شما سه تا فرزند دارید و چهارمی رو باردارید ؟

به به خونتون حتما خیلی شاد و شلوغه 😍😍😍

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
اوه یادم اومد شما همونی که شوهرت شبیه بهنام بانی بود؟

خخخ

آره عزیزم اندام وقدش واینا

وگرنه اخلاق بهنام خوش خنده😍کجا وشوهرمن کجا😞

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

من امشب شنیدم مامان یکی از دوستام فوت شده،جوون بود طفلی،ناراحتی کردم معده م درد گرفته

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.

منم شرایطم تقریبا مثل شماس

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼