dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2436 عنوان خانومای ادایی 125 بازدید | 4 پست به نظرتون یه خانوم ادایی و باکلاسچه ویژگی هایی دارهرفتار یک خانوم با یک دختر چه فرقی داره از لحاظ پختگی و درک منظورم نیست رفتارای قابل مشاهده میگم حس میکنم سنم از همه ی خانواده همسرم کمتره بچه جلوه میکنم یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 1403/12/05 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 15381 منم همینطور تازه من پر حرفم هستم فک کنم از نظرشون اسکلی چیزیم اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡
dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2436 منم همینطور تازه من پر حرفم هستم فک کنم از نظرشون اسکلی چیزیم 😂😂😂 دور از جونتحس بدی دارم دلم میخواد با وقارتر جلوه کنمم یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 15381 😂😂😂 دور از جونتحس بدی دارم دلم میخواد با وقارتر جلوه کنمم منمخواهرش مامائه زن داداشش تو عکاسی خیلی اهل مد و این چیزاسبعد من محصل🫥 اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡
dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2436 منمخواهرش مامائه زن داداشش تو عکاسی خیلی اهل مد و این چیزاسبعد من محصل🫥 منم محصلم ریزه میزم هستم سنمم کمتره😂😂 یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب