flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 عنوان کسایی که از سایت نهاد سر در میارن بیان 41 بازدید | 7 پست اگه دوبار آزمون بدیم استاد متوجه میشه؟🥲😂 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم 1403/12/05 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahnaz01382 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 6696 پول بدی اشکال ندارعبعدش سوالاهست توکانال تلگرامچجوری نمره نگرفتی
ماهیکوچولویمشکی عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2520 فک کنم بتونی پول بدی ی حالت ترمیمی داشته باشه سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓ تورک🌼 ولی ساکن قلب ایران
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 پول بدی اشکال ندارعبعدش سوالاهست توکانال تلگرامچجوری نمره نگرفتی یکی اشتباه زدم شد ۱۶🥲پول دادم ولی میگم اگه استاد ببینه خب فایده ای نداره همون نمره اولی رو لحاظ میکنهکانالای تلگرامی هم گشتم چندتا آزمونای عهد بوقی رو فقط رایگان گذاشتن🫠 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 فک کنم بتونی پول بدی ی حالت ترمیمی داشته باشه آره پول دادم ترمیم کردم ولی میگم استاد میبینه نمره اولی رو؟ اگه ببینه یجورایی بی فایده بود کارم🫠 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
ماهیکوچولویمشکی عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2520 آره پول دادم ترمیم کردم ولی میگم استاد میبینه نمره اولی رو؟ اگه ببینه یجورایی بی فایده بود کارم🫠 نبابا نمره دوم لحاظ میشه نهایتا بگو استاد با نمرم بد شد بخاطر همین مجدد دادم سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓ تورک🌼 ولی ساکن قلب ایران
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 نبابا نمره دوم لحاظ میشه نهایتا بگو استاد با نمرم بد شد بخاطر همین مجدد دادم دمت گرم🫶 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
ماهیکوچولویمشکی عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2520 دمت گرم🫶 عیزمی👐😂 سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓ تورک🌼 ولی ساکن قلب ایران