2777
2789
عنوان

هررررکس دل تننننگش هرچی میخوادبگه...ازهممممه چیز!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 134 پست
وای خدا ...عزیزم مطمعن باش خدا خودش حواسش هست بهتون توکل کنید صلوات بفرستین اروم شین خدا از اون دکت ...

نه اصلا از خون بچم نمیگذرم فقط منتظر روز دادگام 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
دلم خیلی گرفته ... نمیدونم چرا همیشه فکر میکردم وقتی باردار باشم بهترین روزای زندگیمه اما الان به ش ...

چرا ؟ 😟

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم شکسته از دختر همسرم اینکه کلی تهمت بهم زده ...اینکه یکسال کنارمون بود نگفتم بالای چشمت ابروه حال ...

ای وای چه بد.... چندسالشه؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
چندماهی هست ازدواج کرده.منم با فاصله چهارماه ازش ازدواج کردم. با یکی از فامیلاشون که میشناسیمش.دختر ...

عجب شانسی داشتع دختره با وجود طلاقش با پسر ازدواج کرده .خواهر منظورت بود دیگه خواهر همون پسری که میخواستن بسمت شما بکشونن

تقصیر بزرگترا هم بودا والا من میدونم چی میگی خودمم کشیدم .زندکی خودتو بساز کار کن روی رابطتتوت

چرا شبا باید بدون همسرم بخابم😣 این چن روز تموم شه راحت شم از صبحم شدید دلم برای مادر مرحومم تنگه

چرا ؟ شيفت شبه ؟

خدا مادرتون رو بيامرزه بهشت جاش باشه

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
نمیدونم اسم داروش چیه.دکتر هم نرفتم.از همون شب زلزله اینطور شدم

داروی خاصش پروپرانول اما سیتالوپرام سرترالین وداروهای دیگه هم هست امااصلا سرخودنخور برو پیش دکتر حتما زمینه ی اضطراب داشتی حالا خودش رو نشون داده مخصوصا اگربچه میخاهی قبل از بارداریت یک دوره چندماهه داروبگیر.حتما حتما برو دکتر

۱۷ سالشه

اره بچه نیس که .... هیییی خواهر میفهمم چی میگی عمه منم این درد رو کشیده طفلی عمه ام اونقدر خوبی کرد اخرش دختره ‌کلی طلبکارشد

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

من ۲روزه اقدام واسه بارداری کردم خیـــــــلی دلم نی نی میخواد ی سال از عروسیمون میگذره فقط ی بار اقدام کردیم ک بی نتیجه بوده توروخدا دعا کنید این سری نتیجه بگیرم...میونم با خانواده شوهرم خوب نیس میگن بچه بیاری بهتر میشه ینی اخلاقشون اینطوریه با جاریمم بد بودن همین ک بچه دار شد خوب شدن باهم...دعام کنید😢😢