2777
2789
عنوان

هررررکس دل تننننگش هرچی میخوادبگه...ازهممممه چیز!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 134 پست
اخی عزیزم حتما صلاحی تو کاربوده توکل کن ب خدا انشاالله دوباره بچه دارمیشی.چندماه دیگه اقدام کن غصه ن ...

ممنونم عزیزم انشالله

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید واقعا عشق بوده.چون من همش در حال فرار بودم. بدم میومد اگه یه نگاهیی هم.میکرد به منظور ...

من میگم اگه قلبا ميخواست میومد طرفت بگو به خودت چرا باید غصه کسی رو بخورم که اصلا معلوم نبوده منو میخاسته یا نه خودت خودتو توبیخ کن نهیب بزن

چته

دیوونه شدم.۴ساله بچه میخوام نمیشه امشب پری شدم نشستم دوساعت گریه کردم 

فقط خدا حال دلم را میداند...باردارنیستم تیکرزدم به امید روزی که واقعی بشه.هرکی دوست داشت واسم دعاکنه۴ساله منتظرم

گوهرشادجان میفهمم شرایطت رو ولی دیگه ب نظرت میشه دوباره بهش برسی؟.؟نمیشه چون دوتاتون متاهلید منم خیلی موقعیت های خوب وعالی براازدواج داشتم الان گاهی مشکلات تاطلاق میبرنم وبرمیگردوننم...امااوناهمشون ازدواج کردن حتی کسی ک عاشقم بود.الان فقط روی زندگی خودت تمرکز کن سعی کن ب همین شوهر ک قسمتت بهش گره خورده دل ببندی ورابطه اتون بسازی.حالا توسعیت رو بکن...تا اخراگرنشدحداقل میدونی سعیت رو کردی ونشد.بعد اگر ازاین رابطه باهمسرت دراومدی واون اقا مجرد بودمیتونی بهش فکرکنی وکنجکاوی کنی

من میگم اگه قلبا ميخواست میومد طرفت بگو به خودت چرا باید غصه کسی رو بخورم که اصلا معلوم نبوده منو می ...

اینکارو خیلی کردم.

ببینید الان شماهم پر از احساسات هستین.

هردو زنیم.

نمیدونم زندگیه شما چجوریه.ازدواح کردین یانه.ّان شاءالله که زندگیه خوبی داشته باشین.

ولی من تو دانشگاه واقعا نیاز به پشتیبان داشتم.نیاز به همدم داشتم.ّخالم برداشته شخصی که ظاهر و رفتارش حزء معیار منه.به من معرفی میکنه

و هی ازش میگه.

حتی اگه دختری قصد ازدواج نداشته باشه.حداقل کنجکاوّ رو میشه.

چه برسه به منّ

طرف ازدواج میکنه.

میگی ازدواج میکنم عاشق همسرم میشم.ّبا خودت حسابی کار میکنی که طرف تورو خوشبخت نمیکرد.

ازدواج میکنی یه هفته بعد از عقدت دعوا میشه میری زیر سرم.

تا الان که کارم به مشاوره رسیده که جدا نشم.

من هرچقدر هم که بخوام طرف رو فراموش کنم.

نباید یه دلخوشی داشته باشم.?

یه چیزی که بگم بهتر که نیومد خواستگاریم

میشه برام دعا کنید🙏😔
دیوونه شدم.۴ساله بچه میخوام نمیشه امشب پری شدم نشستم دوساعت گریه کردم 

عزززیزم.....با غصه خوردن ک فایده نداره دکترمیری؟روش های مختلف نازایی رو امتحان کردی؟برای بچه داشتن راههای زیادی هست حتی اگربچه دارهم نشی میتونی مادربشی......راستی واقعا کوردستانی...من تاحالا کردستان نرفتم دوست دارم برم فکرمیکنم فرهنگشون ب ماشباهت داشته باشه

اینکارو خیلی کردم. ببینید الان شماهم پر از احساسات هستین. هردو زنیم. نمیدونم زندگیه شما چجوریه.از ...

خدایا میدونم سخته اون موقع دقیقا ادم مورد نظرت انگار دو قدمیت بوده واقعا هم بوده ولی نشده یخاطر تعلل خاله ات فرارهای خودت

یا خیلی چیزها

وارد زندکی جدیدی میشی ولی انتظاراتت براورده نمیشن حق داری ذهنت برميگردد به گذشته

اینجا کار کردن خودت فقط نیس

شوهرتم باید کاری کنه

علاقه ات انگار رنگ باخته بنظرم

ببین میتونی دوباره علاقمند بشی عاشقش بشی

خوب عزیزم یعنی تو این مدت یه بار دکتر نرفتی؟ اصلا استرس برا ادم سمه مخصوصا بارداری.تو پیش هر دکتر رو ...

نمیدونم قبلا به این شدت نبود الان خیلی شدید شده .شبها با مسکن و قرص سرماخوردگی میخابم بزور 

نمیدونم قبلا به این شدت نبود الان خیلی شدید شده .شبها با مسکن و قرص سرماخوردگی میخابم بزور 

ایناهمش علایم اضطرابه ک میگه خیلی هم سخت وعجیب نیست خیلی از ادما بخاطراسترس روزانه درگیرشن‌...اولین فرصت برو دکتر

خدایا میدونم سخته اون موقع دقیقا ادم مورد نظرت انگار دو قدمیت بوده واقعا هم بوده ولی نشده یخاطر تعلل ...

نمیدونم.تو این چندماه چندباری سعی کردم.

ولی هردفعه یه اتفاقی افتاده.

مادرشوهرم حتی تو خصوصی ترین مسئله زندگیم دخالت کرده.با رفتارای دیگش.شوهرمم که ماشاالله اصلا براش مهم نیست.

براش حرف میزنم دوهفته بعد یادش میره.

تو فامیلشون مردای زن دوم دار زیاده.

میترسم الان تو درسام و امتحانامم.

مادرشوهرم گوشه و کنار هی حرف این مردا رو بزنه.

حتی مشاوره رفتم با اینکه طرف مرد بود ولی خیلی ناراحت شد.

همش میگم اگه طلاق بگیرم راحت میشم.

تو انتخاب بعدیم خیلی دقت میکنم.

ولی میترسم.نمیدونم زندگیم بهتر میشه یا بدتر.

میشه برام دعا کنید🙏😔
همیشه رد پای مادرشوهر هست🙄

چرا مادرشوهرای ایرانی اینجورین؟اخه مگه خودشون ودختراشون عروس نیستن؟دلم میخاد بدونم مادرشوهرای خارجی هم همین ادا و اطوارها رو سرعروس بدبخت درمیارن

همیشه رد پای مادرشوهر هست🙄

متاسفانه.

جمعه این هفته نرفتم خونه مادرشوهرم.به خاطر مشکلم با شوهرم.

شوهرمم جمع کرده رفته شهر تحصبلش.

مادرشوهرم که میگه من به خاطر قرص افسردگی نمیتونم گریه کنم و بسیار بی تفاوتم.

زنگ زده.ارههه پیش تو نیست.چندساعته کارم.گریس.

جلو بقیه.

بهش میگم زشته بقیه میفهمن.

میگه نهههه نگران نباش.بهش زنگ بزن.ببین کجاست.

جواب منو نمیده.

گفتم باشه.

شوهرم جواب منم نداده.گفتم حتما سایلنت بوده.

زنگ زدم به مادرشوهر که بگم.

میگه تو نباید میگفتی درس دارم نمیتونم بیام.ادم که ازدواج میکنه نباید این حرفارو بزنه.

منم عصبانب شدم.گفت مگه نمیدونست از اول من درس و دانشگاه دارم??

فهمیده چه گندی زده.شب پیام معذرت خواهی فرستاده.

همیشه همینه.

یاد دو تا حقم میفتم که زدن زیرش اعصابم خورد میشه.

میشه برام دعا کنید🙏😔