2777
2789
عنوان

شما هم فکر میکنید اینا خوشبختند

226 بازدید | 16 پست

سلام 

کاربر آقا

دوتا خواهر رو میشناسم که تحصیلات شغل دولتی، خونه، ماشین ، زمین و همه چی دارند، اما خیییلی از وقت ازدواجشون گذشته، چون خودشون نخواستن ازدواج کنند

واقعا چرا یه آدم باید این همه زحمت بکشه ، دانشگاه بره پول جمع کنه و آخرش اینجوری، نهایتش نتیجه زحماتشون مفت و مجانی نصیب یکی دیگه میشه...بعد مرگشون 

من که فکر میکنم اگه یه نفر هدف مشخصی برای زندگی کردن نداشته باشه چرا به خودش زحمت بده، و فکر میکنم هر آدمی باید یه نفر رو تو زندگیش داشته باشه ، ک دوستش داشته باشه، نگرانش باشه و درکل در روزای تنهایی و پیری کنارش باشه

حالا ممکنه یه عده بگن ما که ازدواج کردیم چی شد

اما خدایی اینو نگین، 

لطفا عقلانی فکر و نظرتون رو بگید

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢

منم اینجور موارد زیاد دیدم ولی فکر میکنم چون شرایطشون خوب بوده خیلی سخت گرفتن و در نهایت مجرد موندن و حالا حتما پشیمونن.ازدواج مهمترین قسمت زندگی هر کسیه که امیدوارم خوبش پیش بیاد برا همه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره هدف رو توی چی ببینی 

یکی با تنهاییش خوشه و اینقدر شاید قویه که خیلی شاید از نبودن کسی در کنارش اذیت نمیشه

یه سری برنامه و اهداف خاص خودش رو داره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

والا 

من هدفم از دانشگاه رفتن و درس خوندن این بود که بتونم در اینده مستقل شم و مجبور به ازدواج نشم!

چون دوست ندارم ازدواج کنم

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

به نظرم هم خوشبختن هم ناراحتن ازته قلبشون چون آدم تاکی مستقل باشه تا کی تنها کاراشو انجام بده دلش میخاد یکی باشه نگرانش باشه هواشوداشته باشه تکیه گاه باشه به هرحال انرژی زنانه وظرافت خانومانه هم توجه وعشق نیازمنده

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

خوب نظر هرکسی تو زندگی فرق میکنه...یکی با ازدواج خوشحاله یکی با مجرد بودن...نمیشه یه نسخه برای همه پیچید...شما نظرت اینه...اونا نظرشون چیز دیگه اس....بعد اینکه ازدواج میتونه تو هر سنی اتفاق بیفته...حتی ۶۰ سالگی....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

به نظرم هم خوشبختن هم ناراحتن ازته قلبشون چون آدم تاکی مستقل باشه تا کی تنها کاراشو انجام بده دلش می ...

دقیقا منم نظرم همینه، این دونفر خدایی از نظر زیبابی هم چیزی کم نداشتن و واقعا دلیل ازدواج نکردشون برام قابل هضم نیست

والا من هدفم از دانشگاه رفتن و درس خوندن این بود که بتونم در اینده مستقل شم و مجبور به ازدواج نشم!چو ...

خدای من فکردم نوشته به کاربر اقا

خودت مردی🤦🏼‍♀️

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

دقیقا منم نظرم همینه، این دونفر خدایی از نظر زیبابی هم چیزی کم نداشتن و واقعا دلیل ازدواج نکردشون بر ...

حالا ذلایلش میتونه زیاد باشه پیدانکردن آدم هم سطح خود مشکلات خانوادگی یا مشکلات شخصی یا آرزوهای شخصی که شاید ازدواج مانعش میشد

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

والا من هدفم از دانشگاه رفتن و درس خوندن این بود که بتونم در اینده مستقل شم و مجبور به ازدواج نشم!چو ...

خب نظر شما اینه و قابل احترامه

اما از تنهایی و تنها مردن نمیترسی

مثلاً چند سال پیش شنیدم که یه طراح بزرگ و مشهور مد و لباس  ک اهل فرانسه بود بعد از مرگش میلیاردها دلار از ثروتش به یه گربه رسیده بود،چون ازدواج نکرده بود

خدایی خودت خندت نمیگیره😅

حالا ذلایلش میتونه زیاد باشه پیدانکردن آدم هم سطح خود مشکلات خانوادگی یا مشکلات شخصی یا آرزوهای شخصی ...

نمیدونم شایدم مشکلاتی بوده و من خبر ندارم