2777
2789
عنوان

انتظار زیادیه؟

1438 بازدید | 105 پست

من ۱۰۰۰ بار به مادرشوهرم گفتم ک فلفل دلمه ای تو غذا بدم میاد  بازم میکنه..یه بارم گفت وقتی کسی میگه یه چیزی دوس نداره من باورم نمیشه و فک میکنم از لوس بازیشه..کلا اهمیت نمیده..حالا این موضوع اصلا مهن نیس..نساله اساسی من اینجاست ک تو همچین مشکل سطحی همسر من حاضر نیس بره به مامانش بگه مامان فلانی اینو دوس نداره نکن تو غذا ..هی میگه مامانم بی منظور این کارو میکنه...بعدم میگه من اگه بگم مامانم ناراحت میشه ..تو خودت وقتی غذا اینجوری درس میکنه نخور تا بفهمن...بارها سده من نخوردم و این قضیع ادامه پیدا کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی لجبازی میکنه 

منم ماهی نمیخورم ولی مادرشوهرم برام کتلت میذاره 😞😒

خب مرغ بذار جون تو میخورماا😂

طرف جرعت نداره باقی پولشو از راننده آژانس بگیرع ولی میاد اینجا میشه منتقد اجتماعی !!😒

وا خودت بگو

زن داداشای من خودشون به مادرم گفتن

خوب مادرشوهرتم از کجا باید بدونه

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

خب دیگه وقتی بارها گفتین و بازم اتفاق افتاده شمام دیگه نگین.توی همه غذاها که نمیریزه.هرغذایی که ریخت نخور.من بودم از اولم نمیگفتم نریزین فقط نمیخوردم.بنظرم زشته گفتنش 

من به همسرم میگم این موضوع نشون دهنده اینه ک شما بعدا تو مشکلات بزرگترم کنار وایمیستی و طرف منو نمیگیری..بش میگم مامانت ناراحت بشه یه طرف قضیس..من ناراحت بشمم یه طرف قضیه و تو انتخاب کردی ک من ناراحت بشم..میدونین اصلا انقدر سر این موضوع ناراحتی و دعوا بینمون پیش اومده و بازم همسرم حاضر نیس یه تذور کوچیک بده به مامانش ک من حساس شدم ...اخه انتظار زیادیه؟ بعد میگه تو چرا وقتی مامانم اذیتت میکنه با من قهر میکنی؟ میگم من از تو انتظار حمایت دارم که حمایتم نمیکنی..تو مسایل دیگه غیر ازین موضوعم هیچی نمیگه..البته تا به حال رو در رو بحثی بین من و خانوادش نبوده چون من همیشه خانومی کردم و با خنده و شوخی همه چیزو فیصله دادم..