مادرم شصت و خورده ای سالشه تا این سن که رسیده نوه نداره من تک دخترشم همه ش میگه همه زن های فامیل که همسن خودشن نوه دارن ولی این میگه من احساس میکنم شکست خوردم با همه قطع رابطه کرده بخاطر ازدواج نکردن من، از اینطرف منم دوست ندارم ازدواج کنم یعنی با کسی که دوسش ندارم و فقط بخاطر بچه ازدواج کنم میگه ۳۵ سالتم داری رد میشی ازدواج کن فقط یه نوه بیار برای من حتی اگه طرفتم دوست نداشتی فقط یه نوه بده ، نمیدونم واقعا چیکار کنم از یه طرف خودمم عذاب وجدان گرفتم چرا مادرمو انقدر غمگین میبینم از اینکه نتونستم خواسته شو براورده کنم از یکطرف هم دلم ازدواج نمیخواد یعنی کسی که بتونم دوسش داشته باشم تو زندگیم نیومده تا حالا که ازدواجو دوس داشته باشم، نمیدونم چی بهش بگم و یا چجوری خودمو آروم کنم همیشه متلاطم میکنه منو با خواسته ش درونمو پر از اضطراب میکنه
آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تک دختری یا تک فرزندبه نظرم با مادرت وقت بزار سفر برید بگردیدولی زوری ازدواج نکن
اصلا به هیچی علاقه نداره فقط فکر و ذکرش شده ازدواج من نمیذاره راحت بشینم زندگی کنم بهش گفتم بیا ثبت نامت کنم کلاسهای اموزشی و.. بشین کتاب بخون هیچکاری نمیخواد بکنه
آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
یه لحظه خودمو گذاشتم توی شرایط شما، یعنی مامان منم یه روز این خواسته رو ازمن داره؟😥 من دوست ندارم فعلا ازدواج کنم
خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY