2777
2789
عنوان

راکوتان

39 بازدید | 10 پست

خانوما چندتا جوش زیرپوستی زدم چون پوستم خشکه و عادت به جوش ندارم آنقدر دستکاری شون کردم جاشون قهوه ای شده حتی نمیتونم یه کانسیلر بزنم برای کاورشون چون میماسه و کیکی میشه رفتم دکتر راکوتان داد من دبیرستانیم‌ عوارضشو‌ خوندم خیلی زیاد بود کسی هست استفاده کرده باشه؟

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

اره 

گفتن ناباروری میاره

باردارم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره گفتن ناباروری میارهباردارم

😂😂😂

رضایت ۱۰۰/۱۰۰

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

من تقریبا یک سال استفاده کردم .من صورتم جوشهای دردناک و بزرگ و چرکی میزد.هردوماه آزمایش میدادم تا آن ...

خواب‌آلودگی و اینا نداشتین؟

😂😂😂رضایت ۱۰۰/۱۰۰

ولی خدا خیرش بده پوستم خوب شد مثل تو خیلی جوش نداشتم تک و توک بود

دیگه همونم ندارم 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ولی خدا خیرش بده پوستم خوب شد مثل تو خیلی جوش نداشتم تک و توک بوددیگه همونم ندارم

چقدر خوب

پس از فردا شروع میکنم

چون من فقط دوتا جای جوش دارم

فقط طریقه مصرف رو بلد نیستم

مگه دکترت تجویز نکرده برات؟

مگه دکترت تجویز نکرده برات؟

آره ولی داروها رو چند روز بعدش گرفتم دیگه نرفتم پیش دکتر