2777
2789
عنوان

راکوتان

39 بازدید | 10 پست

خانوما چندتا جوش زیرپوستی زدم چون پوستم خشکه و عادت به جوش ندارم آنقدر دستکاری شون کردم جاشون قهوه ای شده حتی نمیتونم یه کانسیلر بزنم برای کاورشون چون میماسه و کیکی میشه رفتم دکتر راکوتان داد من دبیرستانیم‌ عوارضشو‌ خوندم خیلی زیاد بود کسی هست استفاده کرده باشه؟

سپهر بابا کجایی سپهر؟

اره 

گفتن ناباروری میاره

باردارم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تقریبا یک سال استفاده کردم .من صورتم جوشهای دردناک و بزرگ و چرکی میزد.هردوماه آزمایش میدادم تا آن ...

خواب‌آلودگی و اینا نداشتین؟

سپهر بابا کجایی سپهر؟

😂😂😂رضایت ۱۰۰/۱۰۰

ولی خدا خیرش بده پوستم خوب شد مثل تو خیلی جوش نداشتم تک و توک بود

دیگه همونم ندارم 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ولی خدا خیرش بده پوستم خوب شد مثل تو خیلی جوش نداشتم تک و توک بوددیگه همونم ندارم

چقدر خوب

پس از فردا شروع میکنم

چون من فقط دوتا جای جوش دارم

سپهر بابا کجایی سپهر؟

فقط طریقه مصرف رو بلد نیستم

مگه دکترت تجویز نکرده برات؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز