2777
2789
عنوان

بچه بدون ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 153 پست
موافقم.اگه قراره اینقدر با احتیاط پیش بریم بهتره اصلا تو هیچ کاری در کار خدا دخالت نکنیم.حتی درمان ب ...

اوهوم بنظرم مهم طریقه استفادش اگه برای تولیدعضوبرای ی ادم بیمار یاکمک ب ی زوج یا کلا کمک ب انسان وبارعایت موازین اخلاقی باشه اشکال نداره

اشکال وقتیه که از علم سواستفاده کنیم برا رسیدن ب چیزای که درست نیس اخلاقی وگرن قدرت خدا وروندشکل گیری طبیعی انسان ی چیز معرکه است که فقط فقط دست خداست ولاغیر

ولی روش های مث Ivf_کلونینگ واینا ی روش فرعی که انسان استفاده کردبرا کمک ب بهترشدن شرایط افرادی که شرایطشون خاص وگرن وقتی همه چی طبیعی اوکی باشع که اینکارونمیکنه اون فردکسی که بیمارنیس مثلاالکی دارونمیخوره که

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم تولدی دیگر یا تولد دوباره اگه دیده باشی.دقیقا سوء استفاده بود 

آره دیدمش .دوستان دارن میگن برای تولید عضو.نه اینکه یک انسان دیگه رو تیکه تیکه کنن مثل فیلمی که شما گفتیم

اما قطعا سوء استفاده گر هم پیدا میشه و احتناب ناپذیر

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.
ممنون از استارتر، بعد از مدتها یه تاپیک برای افزایش اطلاعات عمومی پیدا کردیم و استفاده بردیم.👏👏👏

واقعا همش تایپیک مادرشوهر و جاری و .........

عالی بود

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

ولی واقعا خدا احسن الخالقینه کلاکارش ب قول الانیا بی نهایت لایک داره بنظرم زیست شناسی وفیزیولوژی جز قشنگ ترین رشته هان واقعاهرچی شومیخونی تازه میفهمی خداچیکارکرده البته رشته خودم ژنتیک ولی همون ژنتیک وبیماری های ژنتیکی که اینقدربیماری های پیچیده این خیلی وقتا فقط ی اشتباه ب ظاهرکوچیک رخ داده که نتیجش ی بیماری فجیع شده واقعااشخاصی که بچه سالم دارن ولی خب حالایادخترمیخواسنن پسرشده یاپسرمیخواستن دخترشده ی کم اینارو میدین دیگه ناشکری نمیکردن اگه موافقین هرهفته ی بارازین تاپیکامیزنم راجع ب اطلاعات کمی که دارم