2777
2789
عنوان

منو از سربازی میترسونین هاااا😂🤌

861 بازدید | 68 پست

دیگ کرم و ریمل و ابرو بردار و بند اندازو رژو 

لباسای دخترونه و .... رو باهاتون شریک شدم پرنسسا 

اینم روش🤌🤌

دیگ باید یکی مردونگی کنه و غیزت داشته باشه با دخترا جا شما

خطاب به گل پسرای خوشکل موشکل🤣😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خجالت کشیدن هم چیز خوبیه
چجوری به خودتون اجازه میدید که خانم های این سرزمین برن سربازی
سربازی برای دفاع کردن از خاک و مال و ناموس ماست نه این بخوایم اسلحه بدیم دست دارایی هامون
بعدشم مگه سربازی کشکه مگه فقط اموزشیه اینا چجوری میخوان برن بالا برجک نگهبانی بدن /تو چند ثانیه حاضر شن /

بعد اموزشیم حتما میگن برن جنگ دیگه! اره بزاریم خواهرا و مادرامون برن جنگ 

از کی اینقدر بیغیرت شدیم تا 40 سال پیش که جنگ بود نمیزاشتیم خار بره تو انگشتاشون الان میخوایم بفرستیمشون تو این جهنم!!!!!!!!

اگه قراره بفرستیشون سربازی باید تو بقیه موارد هم برابر باشیم چه به نفعشون چه ضررشون
 واقعا یه خانم میتونه دنبال مجرم با چادر بدوه اگرم اون مجرم فرار کنه که چوب میکنن تو 

کاربر اقا هستم 

جدی بیایین کارزار حجاب اجباری راه بندازیم

وقتی این احمقا نمیفهمن بجای اینکه مشکل سربازی اجباری پسرا حل کنن بجاش میخوان دخترام برن سربازی باید همین بشه

ولی از یه طرفم شدیدا فکر میکنم کار یه عده ای هست که میخوان بین دختر پسرامون تفرقه بندازن

خجالت کشیدن هم چیز خوبیهچجوری به خودتون اجازه میدید که خانم های این سرزمین برن سربازیسربازی برای دفا ...

من از همین تریبون اعلام میکنم من ب پسرای باغیرتمون تیکه ننداختم فقططط پرسسا