heyranm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 13693 عنوان حس ششمی بیا 103 بازدید | 18 پست درمورد ظاهر شخصیت رنگ لباس و... هرکاربری ک کامنت میزاره حدس بزنید و حس ششم خودتون رو بسنجین متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین 1403/12/05 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 بگویید شخصیت خودمو و ابوالفضل رو بدون رودربایستی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mlikaazn عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1636 رنگ لباست کرمی و بنفش ، مشکی هم شلوارت یا قرمز دوست دارم 🥰اره با خودتم 😇
دخی_بینقص عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 440 اسی حس ششم نیستم ولی حدس میزنم که:متولد بهاری یا زمستون.رنگ لباست روشنه و گرمه.دختر مهربونی هستی و باهوش.سنت بین ۲۰ تا ۳۰ هست. یه آرزو داری که میخوای سریعتر بهش برسی الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️
دخی_بینقص عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 440 بهم فکر میکنه؟ فقط حدسه.رنگ لباست تیره هست سیاه یا تو مایه های سیاه؟متولد پاییزی. الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️
pardaz عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7324 فقط حدسه.رنگ لباست تیره هست سیاه یا تو مایه های سیاه؟متولد پاییزی. اره لباسم تیرست پاییزی هم هستم😍😂 یعنی بهم فکر میکنه؟ یکی سر پا موند و رسید:)
دخی_بینقص عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 440 اره لباسم تیرست پاییزی هم هستم😍😂 یعنی بهم فکر میکنه؟ بعضی وقتا تو فکر شی. الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️
zzzdeniz عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 5103 فقط حدسه.رنگ لباست تیره هست سیاه یا تو مایه های سیاه؟متولد پاییزی. عزیرم حست میگه من با کی ازدواج میکنم مشخصاتش؟؟ نگو پشمام بگو چه جالب،😌
pardaz عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7324 بعضی وقتا تو فکر شی. ازم خوشش میاد یا چی؟ امکان داره باهم اوکی بشیم؟ ببخشید که تند تند سوال میپرسم ولی هرچی درموردش حس میکنی بهم بگو یکی سر پا موند و رسید:)
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 بله همش درسته اگه با من بودید گلی از شخصیت اونم بگو؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 بعضی وقتا تو فکر شی. چیزی که گفتین با من بودین درسته؟عزیزم همش درست بود لطفا از شخصیت ابوالفصل هم بگو اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخی_بینقص عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 440 عزیرم حست میگه من با کی ازدواج میکنم مشخصاتش؟؟ متولد بهار هست شایدم پاییز.تو اسمش aوnوm حس میکنم. حداقل ۳ سال ازت بزرگتر هست الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️