heyranm مدیر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 13693 عنوان حس ششمی بیا | مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 18 پست درمورد ظاهر شخصیت رنگ لباس و... هرکاربری ک کامنت میزاره حدس بزنید و حس ششم خودتون رو بسنجین متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین 1403/12/05 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخی_بینقص عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 441 بله همش درسته اگه با من بودید گلی از شخصیت اونم بگو؟ همون که گفتم رنگ لباسش کرمیه یا قرمز یا سفید؟متولد زمستون یا پاییزهست.تقریبا همسن خودته.یکم خجالتیه و روش نمیشه به کسی که دوسش داره واضح بگه.قدش بلنده.با همه مهربونه الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️
دخی_بینقص عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 441 ازم خوشش میاد یا چی؟ امکان داره باهم اوکی بشیم؟ ببخشید که تند تند سوال میپرسم ولی هرچی درموردش حس می ... یکم دوست داره.باید بیشتر بری سراغش. اگه اعتمادش رو جلب کنی امکان داره الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️
pardaz عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7322 یکم دوست داره.باید بیشتر بری سراغش. اگه اعتمادش رو جلب کنی امکان داره مرسی یکی سر پا موند و رسید:)
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 همون که گفتم رنگ لباسش کرمیه یا قرمز یا سفید؟متولد زمستون یا پاییزهست.تقریبا همسن خودته.یکم خجالتیه ... درباره ابوالفضل پرسیدم ازنظر رقتار و شخصیت میگین آولین باری که دیدمش رنگ پیراهنش چی بود نه همسن خودم نیست...با یکی از بستگانم همکاره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته