2777
2789

بنظرتون چکار کنم همه میگن خیلی مهربون و ساده ای وکیل باید خیلی جسور و جدی باش 

ن تنها وکیل بلکه از معلم شدن هم میترسم جون خیلی مهربونم میترسم ازم سو استفاده کنن کلا هر کاری باش میترسم بنظرتون چکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقیه زر میزنن 

به دخترخاله منم میگفتن تو خیلی مهربونی دکتر نشو بیمارت بمیره خودکشی میکنی الان همون قلب مهربونش باعث میشه تمام تلاشش برای بیماراش باشه تا اخرش بجنگه برای زنده نگهداتنشون

این ترست رو کار کن روش چیز طبیعی نمیاد به نظرم

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

به نظرم درست گفتن

وکالت دل مهربون و ساده دلی...

چی بگم والا که نریزن سرم

منم دانشجو ممتاز حقوق شدم ولی شوهرم گفت حق نداری بری سمت وکالت دلایلشم الان می بینم منطقی بود.

منم روحیم لطیف هست همسرمم حلال و حروم براش مهم

معلمی خیلی فرق داره‌.معلم باید مهربون و دل پاک باشه و در عین حال قاطع و زیرک

بقیه زر میزنن به دخترخاله منم میگفتن تو خیلی مهربونی دکتر نشو بیمارت بمیره خودکشی میکنی الان همون قل ...

ن اصن کلا تو همه چی ب مشکل برخوردم الان ب گذشته نگاه  میکنم خیلی ساده بودم خیلی اسکول بازی دراوردم خیلیا بهم ضربه زدن ازم سو استفاده کردن ولی من سکوت کردم. حالا از معلمی هم میترسم کم بیارم چرا باید اینجوری باش 

ن اصن کلا تو همه چی ب مشکل برخوردم الان ب گذشته نگاه میکنم خیلی ساده بودم خیلی اسکول بازی دراوردم خ ...

چی بگم منم همینطورم 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

به نظرم درست گفتنوکالت دل مهربون و ساده دلی...چی بگم والا که نریزن سرممنم دانشجو ممتاز حقوق شدم ولی ...

خداکنه حالا استخدامی قبول بشم ولی اگه جورنشه مجبورم برم سمت وکالت چون شغل دیگ ای نمیتونم برم