2777
2789
عنوان

برگردم پانسیون یا بمونم خونه

76 بازدید | 5 پست

شرایطم میگم برام یکیشو انتخاب کنید 

تو خونه : راحت تر از اونجام از نوع پوشش و غذا و رفت و امدم و ... و اینکه من میزمو دوست دارم خیلی درس خوندن روش راحته و همچی داره و اندازه اش هم بزرگه و دیگه کسی نیست از پشت سرم هی رفت و امد کنه حواسم پرت بشه ولی تو خونه تنبلی میکنم و دو ساعت میخونم دیگه نمیخونم و یک مشکل دیگه هم که هست من خواهرام میان هر روز اینجا با بچهاشون و تو اتاق منم میشینن و نمیشه بگم که نیاید چون گوش نمیدن و برای چند ساعتم میمونن خانواده ام که دیگه صدا میدن کم و بیش 

پانسیون : خب سر و صدا هست ولی خب خیلی کمه اونجا از لحاظ راحتی هم معذب میشم بخاطر بقیه بچه ها و رو مخمن و هی رفت و امد میکنن رو مخه صندلیهای اونجا یخورده اذیتم میکنن و میزشم خوبه ولی به پای میز خودم نمیرسه و در مورد غذا هم اونجا خودشون غذا میدن اگه بخوایم میتونیم سفارش بدیم و اونجا که برم شاید کسی نباشه بتونم بخونم ولی هی دلم میخواد برگردم خونه اون راحتی پوششی و تنقلات ندارم ولی خب من یک ماه ثبت نام کردم ولی کلا 10 روزم نرفتم ولی الان چون نزدیک به عید هم هست نمیدونم برم یا نه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان