2777
2789

شوهر یکی از دوستام اعتیاد داشت دوستم خیلی ناراحت بود همیشه دعوا داشتن همیشه بهش سرکوفت میزد. چندجا رفت سر کار ولی موقتی بود بیرونش میکردن. دوستم خودش کار میکرد خرج زندگیو میداد متاسفانه بعد از چندسال جدا شدن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر اگه بچه نداری طلاق بگیر البته اگه بچه داری هم میتونی بگیری اگه اعتیاد همسرت زیاده

الان فعلا پاک شده ی هفتس که دیگه چیزی مصرف نمیکنه...

استارتر اگه بچه نداری طلاق بگیر البته اگه بچه داری هم میتونی بگیری اگه اعتیاد همسرت زیاده

خیلی دوسش دارم و ادم خوبیه البته اگه مست بشه دیگه واویلاس

ی جا شنیدم ک معتادا نمیتونن شراب بخورن و مست بشن...نمیدونم چقد صحت داره

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
مراقب زندگیت باش بهش انگیزه بده محیط رو براش شاد نگه دار‌ . هیچوقت سرزنشش نکن تحقیرش نکن احترامشو حف ...

ببین زندگیمون مثه فیلمای رمانتیک بود تا دوسال...بعد دوسال معلوم شد اعتیاد داره...اومدم بغلش کردم گفتم عزیزم عیبی نداره مشکلتو با هم حل میکنیم میری کمپ درست میشه نگران نباش...رفت کمپ برگشت دیگه شوهرم اون ادم سابق نبود ...۳۶۰ درجه تغییر کرده بود قبلنا همیشه با هم بودیم الان دیگه من کلا توو این شهر غریب تنهای تنهام .شوهرم کلا با دوستاش میره بیرون...حوصلم خیلی سر میره...

ببین زندگیمون مثه فیلمای رمانتیک بود تا دوسال...بعد دوسال معلوم شد اعتیاد داره...اومدم بغلش کردم گفت ...

دوستاش اگه آدمای خوبی هستن بهش گیر نده

اگه متاهلن سعی کن روابطو خانوادگی کنی که خودتم باشی

ی جا شنیدم ک معتادا نمیتونن شراب بخورن و مست بشن...نمیدونم چقد صحت داره

اخه تریاکو ترک کرده بود بعدش بهمشروب بعدش  الکل سفید روو اورد...دیگه کلا مست مست میشد...بوی گند الکل از دور میومد...حرفت درسته اونیکه مواد مصرف کنه نمیتونه مشروب بخوره چون سنگکوب میکنه میمیره

دوستاش اگه آدمای خوبی هستن بهش گیر نده اگه متاهلن سعی کن روابطو خانوادگی کنی که خودتم باشی

نه بابا اون با گیر دادن اینا درست نمیشه...حوصله گیر دادنوبهشو ندارم بخدا...

اخه تریاکو ترک کرده بود بعدش بهمشروب بعدش  الکل سفید روو اورد...دیگه کلا مست مست میشد...بوی گند ...

ببخشید یعنی اعتیاد نداره دیگ؟اعتیادش خوردن شراب؟

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee