2777
2789

من تازه شروع کردم هرازگاهی انجام میدم😁

ولی فکر کنم هرکدوم برای یه ویژگی خاص باشه بعضیاش برای تقویت نفس گیری انجام میشه بعضیاش حجم و عمق دادن بعضیاش قوت صدا همش درکنار هم تاثیر گذاره اینکه یه مورد خاص رو تقویت کنی از جهت گرم کردن و ورزش دادن حنجره خوبه ولی کافی نیس

من تازه شروع کردم هرازگاهی انجام میدم😁ولی فکر کنم هرکدوم برای یه ویژگی خاص باشه بعضیاش برای تقویت ن ...

منم تنفس دیافراگمی و تمرین خودکار و هامینگ و..رو انجام میدم سه هفته ای هست اما اثر خاصی ندیدم تا اینجا شایدم خودم متوجه نشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تنفس دیافراگمی و تمرین خودکار و هامینگ و..رو انجام میدم سه هفته ای هست اما اثر خاصی ندیدم تا این ...

سه هفته به صورت مستمر؟ 

اگه مستمر باشه خیلی خوبه حتما نتیجه میده ولی بازم سه هفته زیاد نیس و یه عاالمه تکنیک دیگه هس که میشه یاد گرفت

اگه هم از این تمرینا نتیجه گرفته باشی اونقدر محسوس متوجهش نمیشی یه پروسه کاملا تدریجیه 

خیلی به این توجه نکن که نتیجه گرفتی یا نه هرکدوم رو تو زمان استاندارد خودش انجام بده بعد برو سراغ تکنیک‌های جدید