2777
2789

من چندتا خواهرشوهر دارم چنتاش‌خوبن کاری به کار کسی نداره

البته چیز ناحق بگن هم شوهرم جوابشون رو میده

ولی خواهرشوهر بزرگمم

ما ازدواجمون سنتی بود هیچ شناختی ازهم نداشتیم

یه رابط داشتیم که فامیل هردوتامون بود

خواهرشوهر بزرگم دوست داشت از فامیل شوهرش برا داداشش زن بگیره شوهرمم همیشه مخالف بود

بدون هیچ دلیلی از من بدش میومد😐😐شبی اومدن خونمون چیزی نگفت حرفاش منطقی بود ولی روزی خواستیم بریم خرید زنگ زد که خرید برا چیته مگه خرید میخواد ما فقط با یه حلقه اومدیم 

حالا اون ۱۲سال پیش ازدواج کرده بود خودشو بامن مقایسه میکرد🤦‍♀️ منم زنگ زدم به شوهرم که اصلا نمیام چیزیم نمیخوام کلا کنسله این ازدواج یا گفت تو خاستگاریتون عمو اینات نمیخواددبیان😐😐 یه حرفایه عجیبی میزد

شوهرمم زنگ زد کلی حرف بهش زد که خواهرشوهرم زنگ زد معذرت خواهی کرد

ما هم عصری رفتیم گفتیم بحث و ادامه دار نکنیم باز فک کنین تو شوق ذوق خرید یهو خواهرشوهرم گفت مطمئنین همو میخواین😐😐😐گفتم نه مشکلیم باشه باهم کنار میایم دیگه هیچی نگفت

منم کلا کاری به کارش نداشتم مثلا یهو بی دلیل میگفت داداشمم تاحالا عاشق کسی نشده😂

بعد گفتم به من‌میگفت با یه حلقه رفتم بعد فهمیدم ۱۲سال پیش حتی تو شهر خودمونم خرید نکرده رفتن تو یه شهر باکلاستر خرید کرده

ولی من کلا اهمیت نمیدادم خیلی تکه میپروند خیلی یبار پیش جاری هام بهم گفت داداشمو از راه به در کردی یهو خندید جوابشو ندادم برادر شوهرم کلی باهاش دعوا کرد

یبارم جلو خودم گفت ولش کن فلانیو فلانی بهتره که جاریم باشه

ولی الان گذشت یکسال و اهمیت ندادنایه من به این درک رسیده کلا بهتر شده زنگ زد برات سوپ بپزم بیارم مریض بودم یا بهم گفت تو عاقلتری دوست دارم اگه فلانی جاریم مشکلیم داشت با زبون رفاقت راهنماییش کنی

ولی خیلی دلمو شکستن من غریبه بودم جاریم دختر‌عموشون بود هرشرطی براشون گذاشت اینگار از میترسیدن قبول کردن ولی از اول با من‌چپ بود

💍♥️

خانم ها سقف تاپیک های من ۶ تا روزانه پرشده نمیتونم بزنم اسی ببخشید تروخدا ببخشید دارم از ترس می‌میرم😭😭

من نامزد داشتم و جداشدیم صیغه محرمیت بودم دوسال و خیلی اصرار کرد و رابط کامل نداشتیم و من هنوز دختر هستم و روز اخر پریودیم رابط داشتیم و من حس میکنم چند قطره ریخت اطرافش خودش مطمعن بود چیزی نشده من اورژانسی ۱،۵ خوردم و دی ماه پریود شدم بهمن ماهم پریود شدم اما خب مقدارش کمتر بود خیلی میترسم شکمم اومده جلو آذر رابط داشتم و نفخ و یبوستم بیشتر شده و مزه اهن حس میکنم ممکنه باردار باشم اخه جداشدیم😭😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

رو بدم سواستفاده میکنن

ولی ی خوبی هایی دارن ازشون چیزی بخوای نه نمیارن 

تو مهمونی خیلی کمک حالن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان