2777
2789
عنوان

چگونه خواهرشوهر خوبی باشیم

289 بازدید | 25 پست

داداشم داره ازدواج میکنه. تا الان که خیلی دوستش دارم زن داداش آینده رو، دختر متین و محترم و ناز و مهربونی هست. ولی خب دیگه داره جدی میشه و وارد خانواده مون میشه.

دوست دارم رفتارم طوری باشه که باعث آزار اون دختر نشم. آرامشش رو توی خانواده جدید به هم نزنم.

خودم اوایل عقد واقعا خواهرشوهرم خیلی خیلی زیاد اذیتم کرد و همسرمم متاسفانه کم سن و بی‌تجربه و نابلد بود، و اجازه داد خواهرش حسابی گند بزنه به رابطه مون. خلاصه آسیب های زیادی از زمان عقد به رابطه ما وارد شد از جانب خواهرشوهر که هنوز از پس حل اونها برنیومدیم. واقعا دوست ندارم منم برای زندگی دختر دیگه ای چنین آدمی بشم.

البته باز برادرم خیلی پخته تر و مستقل تر از همسر من در اوایل ازدواج هست. میدونم قطعا از همسر من روابط رو بهتر هندل میکنه انشاالله.

من خودم یادمه خواهرشوهرم میگفت من خونواده شوهرم خیلی اذیتم کردن، من نمیخوام مثل اونا باشم و اهل دخالت نیستم ولی واقعا کرم می ریخت بهم:)) حالا میگم نکنه منم مثل اون بشم،که با خودم بگم نمیخوام مثل خواهر شوهر خودم بد باشم، بعد فکر کنم خیلی هم نایس و خوبم، ولی درواقع یکی رو زجر بدم:)))))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داداشم دائم گله میکنه ک چرا بیشتر خانوممو دوسدارین😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بیین 

فرض  کن خاهر خودته 

وقتی برادرت برات خرج میکنه  خوشحال شو نه ناراحت 

وقتی  لباس  عروس‌ گرونی پسندید  ناراحت نشو 

در کل خیلی سخته  ها  در حرف‌راحته 

ولی همین ک به تصمیم هاش احترام بذاری  میشی  بهترین

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

اصلاا دخالت نکن تا زمانی که ازت نظر نخاستن نظرتو اعلام نکن حتی اگه جرف تو درست تر باشه...اگه جلوت بحثشون شد خودتو بزن ب ندیدنه نشنیده هیچیی نگوو حواستو پرت کن و ب روشوم نیار..اگه با زنداداشت رفتی خرید یا هرجای دیگه نظرتو نحمیل نکن خیلی جاها تو داری دلسوزی میکنی اما بقیه دخالت برداشت میکنن 

ایشالله رفتی خونه مشترکشون اگه دیدی چیزی کثیفه یا بهم ریختس تونستی بی سروصدا تمیز کن نتونستیم ب رو زنداداشت نیار 

خیلیم ب داداشتون وابسته نباشین 

من خودم دوتا زنداداش دارم و خیلی همدیگرو دوس داریم

ما که انقدر با عروسمون خوب بودیم انقدر احترام گذاشتیم الان فکر می‌کنه سرتر ازمونبا عروس دوری و دوستی ...

🤣😂 هرکسی جنبه یسری رفتارارو نداره واقعاا

هرکسیم اندازه فهم و شعورش برداشت داره از رفتار بقیه .لطف شمارو خوب بودن خودش گذاشته

آفرین به شعورتون عزیزم. 

خواهر شوهر منم در مجموع خوبه، ذاتش بد نیست ها ولی خب هیچوقت پشت من نبوده ، می‌دونی مثلا فکرمیکنه چون خاله ش با اون خوبه پس با منم خوبه درحالیکه اتفاقا اون خاله هروقت منو دیده میشه می‌زنه منو دست کم میگیره ، یکبار بهش گفتم یحوری حرف زد که در مجموع حس کردم از خاله ش حمایت کرد، ازت می‌خوام که همیشه جلوی همه پشت زنداداشت باشی چون چه بسا بقیه با شما خوبن ولی چشم دیدن عروس شما را ندارن یا مثلاً جلوی شما الکی تحویلش بگیرن ولی با خودش نه و بهش کم محلی کنند. درهر صورت پشت زنداداشت باش. اینجوری فامیل و آشنا هم بیشتر مراقبن رفتار بدی نکنند. در واقع خواهر شوهرم با این رفتارش انگار از برادرش حمایت نمیکنه و پشتش نیست. برای همینه که هرچقدر هم برامون کادو میگیره ولی اون ارزشی که باید داشته باشه برامون، کادوها ندارن چون آدم می‌دونه بوقتش فقط طرفدار فامیلاس. بعد جالبه منم و همسرم که توی مشکلات کمکش میکنیم ها ولی نمی‌دونم چه رازی هست که همش پشت فامیلاشون هست و فقط در ظاهر معتقده خیلی خوبن البته جلوی من تظاهر می‌کنه.درحالبکه زنداداشش از نظر نسبت فامیلی خب نزدیک تره .

عزیزم من خودم ی عروس زخم خورده ام. خیلی وقته کلا حسم به خانواده شوهر و خواهر شوهر بد شدع و احساس میکردم غیر ممکنه ی خواهر شوهر خوب  و بادرک و شعور پیدا بشع 

اتفاقی تایپکتو خوندم ولی خیلی خوشحال شدم هنوز همچین ادمایی هستن که خودشون بدی دیدن و دلشون نمیخواد هم جنس خودشون تجربش کنه 

واقعا آفرین بهت معلومه خیلی فهمیده و عاقلی 

به عنوان ی عروس زخم خورده از ته ته ته ته دلم برات آرزوی بهترینا رو میکنم

زن داداشتو مثل خواهر خودت بدون همیشه هرچی برای خودت میخوای برای اونم بخواه همین کافیه

اگه سنو سالشم ازت کوچیکتره بعنوان بزرگتر همیشه بهش محبت بکن 

شک نکن قدردان خواهد بود 

امیدوارم هرجا هستی سلامت باشی عزیزم