2777
2789
عنوان

شما جای من بودین از ایران میرفتین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 106 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا همه موافق رفتنند یعنی بگی بریم اونجا نظافتچی هم بشیم معتقدند از این خراب شده بهتره...

ما شرایط مهاجرت داشتیم ولی نرفتم ...معتقدم همه جا آسمون یه رنگه و بدی و خوبیش با همه

یکی بم می‌گفت بخاطر بچه هات می رفتی 

گفتم اتفاقا بخاطر بچه هام نرفتم...

به هزار و یک دلیل موافق مهاجرت نیستم

البته اگر شرایط کاری مناسبی براتون مهیاست نمیگم مهاجرت بده

ولی مهاجرت به هر قیمتی نه...

کجا ؟

بستگی به کشورشم داره و اینکه قراره اونجا چیکار کنی درآمدت چطوریه اونجا وخیلی چیزای دیگه که باید در نظر گرفت

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

من جایی که می‌خوام مهاجرت کنم نباید بدتر خونمون تو ایران باشه مطمئن شو خونه زندگیت اوکیه بعد با کله برو

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍