2777
2789
عنوان

شما جای من بودین از ایران میرفتین🤔

2074 بازدید | 106 پست

با همسرم قراره بریم…مهاجرت کنیم…باهم یه سری کارا و تفریحات برای خودمون درست کنیم…اینم کار کنه و از اینجور حرفا… 

اما هر سه ماه میتونم خانواده ام رو بببنم🥹🥹خیلی ناراحتم شما بودین چه میکردین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اگه شرایط زندگیم اوکی بود از نظر احساسی 

باهمسرم اختلاف نداشتم حتی افغانستانم باهاش میرفتم

ولی الان نه اون بخواد بره تشویقشم میکنم

شاید منم به آرامش برسم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

پشت سرهم نگاه نکن 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من اصفهانم هر ۶ ماه خانوادمو‌میبینم

بستگی به کشوری که میری داره و قدرت پولش و کاری که اونجا داری

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻