2777
2789
عنوان

آنارشی جنسی در ایران

570 بازدید | 19 پست

با توجه به سخت بودن ازدواج در ایران و بدئت های مسخره در ازدواج ایرانی از جمله مهریه غیر اسلامی که تو ایران رایج هستش (تو تمام کشورهای اسلامی مهریه پول نقد مثلا یه چیزی معادل  ۲ تا ۴ هزار دلار هستش و سر عقد تسویه میشه) ؛آمار ازدواج تو ایران هر روز پایین میاد و آمار طلاق بالا میره خوب ولی نیاز آدم ها از بین نمیره و آدم ها به روابط ناسالم رو میارند در نتیجه تو ایران زنا؛زنا محسنه؛فساد؛فحشا؛و خونه های تیمی به شدت زیاد خواهد شد 

این هم دست پخت حقوق زنان ایران برای ایران بوده 

مردهای ایرانی زمین تا آسمون با مردهای خارجی فرق میکنه

ایرانیها کمی پولدار میشن زیر سرشون بلند میشه جنبه ندارن

.                                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به مهریه ندارع خودتون گول نزنید لطفا

من مجرد الان وقتی به گوشت مرغ برنج و تره بار فکر میکنم با حقوق یه آقای کارمند که در حد بیست تومنه چطوری ریسک کنم برم زیر یه سقف باهاش؟ دنبال زیر بغل ماری؟ مهریه چی؟ کسی که حقوقش بیست تومنه سی تومنه می‌تونه اصلا مهریه بده که ترس از مهریه سنگین داشته باشه؟

مشکل ما اقتصاد و خونه و ماشینه نه مهریه 

چه ربطی به من زن دارع؟ اره آقا با این گرونیا با حقوق ماهی صد به بالا بیاد خاستگاری من که بتونه رفاه زندگی رو فراهم بکنه نامردم اگر یه سکه مهریه بزارم

حرفا میزنیدا دوروز دیگه همین گوجه خیالم نمیتونیم بخوریم سال به سال سفرمون کوچیک تر داره میشه چرا بریم زیر یه سقف و بدبخت کنیم خودمون

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

این همه حقوق مردا گند زده به زندگی ماها حالا مهریه داستان شد؟

من خودم نظری درباره مهریه ندارم اما چیزای دیگه هست که باعث میشه ادما ازدواج نکنن مثل گرونی 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

چه قدر چرت و پرت نوشتی والا آمار ازدواج به خاطر لایق نبودن مرد ایرانیه که جز ی سرکار رفتن که از قضا زن هم میره سرکار، هیچ وظیفه ی دیگه ایو به عهده نمیگیره تازه اغلب اخلاق هم ندارن

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

من نمیدونم بعضی زنها چه اصراری دارن همه بدبختیهای دنیا رو‌تقصیر هم جنس های خودشون بندازن؟؟ من خودم مهریه م ۵ تا سکه ست و طرفدار مهریه نبوده و نیستم، اما شما این همه مشکل رو ول کردی چسبیدی به مهریه؟؟؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

زنا محسنه غلطه محصنه درسته 

بعدشم زنای زن شوهردار چه ربطی به مهریه داره؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بعداز اونم ایدز و اچ پی وی. گسترش پیدا میکنه. البته کسایی که دنبال این چیزان حقشونه سرشون بیاد

حق شما تعیین میکنی حق زن که سختگیری میکنه تو ازدواج چیه حقش حتما ترشیدگی و خشکی واژن هستش 

ربطی به مهریه ندارع خودتون گول نزنید لطفامن مجرد الان وقتی به گوشت مرغ برنج و تره بار فکر میکنم با ح ...

شما بی عرزه هستید به جای این که برید یقه مسئولین رو بگیرید یقه پسرها رو گرفتید 

حق شما تعیین میکنی حق زن که سختگیری میکنه تو ازدواج چیه حقش حتما ترشیدگی و خشکی واژن هستش

خفه شو بابا اسکل عقب مونده مغز تو ترشیده پلشت میخوای جهاد کن برو در راه رضای خدا صیغه شو درد نر های هم عقیدتو برطرف کن

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم