2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترای خوشگل تنهان

444 بازدید | 27 پست

ادم حسودی نیستما اصلا  ولی فکر میکردم واقعا چطوری میشه ینفر که چهره متوسطی داره و یا اخلاق متوسطی داره از ی دختری که خوشگل تره یا خوش اخلاق تره ادمای بیشتریو جذب میکنا؟

مثلا ما سه تا دوست هستیم خب

یکی از دوستام که از ظاهر و اخلاق اوکیه ولی کیسای متوسطی داره

اما اون دوستم که چهره متوسط داره و اخلاق متوسط و شایدم رو به پایین ادمای بیشتری رو جذب میکنه تا مثلا من یا اون دوستم

نمیگم من خیلی خوبم ولی خب برام واقعا جای سواله که چطوری که بین ما از جفتمون پایین تره(نمیگم بده اصلا) ادمای بیشتری رو جذب میکنه😐گاهی اوقات میگم چه خوب که کیسای خوبی داری ولی وقتی خودمو مقایسه میکنم از خودم حقیقتا ناامید میشم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خوش هیکل جذابه یا پولداربعضی ها هم میبینی زرنگ ان؛ خودشون برای خودشون موقعیت جور میکنن الان اکث ...

نمیدونم 

از لحاظ چهره که میگم معمولی تیپ و استایل هم بیشتر زنونه اس تا دخترونه

ولی چرب زبونه که حس میکنم اینطور ادمارو جذب میکنه

نمیخوام توهین کنم 

منظورم شما نیستی 

ولی کسی که زیاد درخواست داره 

یعنی در دسترس تره 

ولی کسی که درخواست محدودی داره ولی تاپ هست 

از نظر بقیه دست نیافتنی تره 

اتفاقا این شخص انتخاب و زندگی بهتری خواهد داشت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍