2777
2789
عنوان

خودکشی

151 بازدید | 28 پست

خستم از حرفای مامانم همش میگه دوستت16ساعت درس میخونه و از اتاقش کلا در نمیاد.میگه اینده اون از تو بهتره..بهش میگم مامان من از بس تو اتاق بودم افسرده شدم..نمیفهمه منو...بچه ها حالم خیلی بده

برو کتابخونه بگو دارم درس میخونم 

البته درست روبخون 

ولی بینش برو استراحت کن و یه چرخی بزن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برا درس میخای خودکشی کنی از وقتت درست استفاده کن و فکر کن مامانت عمدا اینارو میگه ک تو مثلا حرصت دربیاد بخونی بزار پای دلسوزی ک بلد نیست چطوری بروز بده ناراحت نشو عزیزم 

روزی ۱۶ ساعت نمیشه 

طبق تجربه نهایت یک ماه بیشتر نمیشه 

در ثانی اصلا خوب نیست بازده نداره 

الکی کمالگرا نباش 

کار خودت رو بکن یک روز درمیون برو کتابخونه خیلی تو روحیت تاثیر داره

خب برا درس میخای خودکشی کنی از وقتت درست استفاده کن و فکر کن مامانت عمدا اینارو میگه ک تو مثلا حرصت ...

بابا به خدا6ماهه بیرون نرفتم بابا منم روحیه میخوام ادممم

من زمانی ک کنکوری بودم مامانم صبحا با سیخ میومد بالا سرم ک پاشو ذلیل مرده درس بخون ظهر شد کلی فحشم میدادو خاک تو سرت بچه های مردمو ببین😂😂اقا منم از ترس مث سگ درس میخوندم تا اخرش رشته مورد علاقم قبول شدم هنوز ک هنوزه واسه جون مامانم دعا میکنم، تازه امروز هم چهار فحش بهم داد گف جدیدا درس نمیخونیا حواسم هست (بخدا چنان ذوقی کردم ک نگو) والا بچه های این دوره زمونه خیلی سوسول شدن☹️