2777
2789
عنوان

خریدای نامزدم تو یکسال برای من

1168 بازدید | 64 پست

تو یکسال و دو سه ماه . یه کت ،۲تا کفش،یه مانتو،یه شلوار .و ۶ تومن پول تو این یک سال که با گفتن خودم ریخت و هیچوقت از خودش ندونست.به نظر من که خیلی کمهه و من خیلی چیزای دیگه رو بابام برام میگیره مثل مانتو و شلوار و وسایل ارایشو ...نظر شما چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فضولی نباشه عزیزم،شغلش اوکیه؟شاید نداره که خرج کنه

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

کم میشه گفت هست ولی توی عقد سخت نگیر ناراحتی ایجاد نشه ان شاالله برید خونه خودتون همه چی ردیف میشه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.