2777
2789

با وجود ۴ تا پسر تنهاست ۳ تاشون اصلا گردن نمیگیرن مادر رک با اینکه مادره سنی نداره ۵۹ سالشه میترسه تنها بخوابه همش خونه ی یکی از عروس ها میاد شب ها میخوابه گاهی هم میره خونه ی خواهرش ذوق نکنید به اینکه تو پیری بچه ها به دادتون میرسن بچسبید به شوهراتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم درسته 

ی فامیل داریم ۷ تا پسر داره ولی همیشه خدا مریضه کسی دلش برای پدر و مادر پیرش نمیسوزه 

در عوض بابابزرگم کمتر بچه داشت تا یه سرمامیخورد بچه ها مثل پروانه دور پدر مادر میچرخیدن تا زمان مرگشون نوکریشونو میکردن 

بعد مرگم مراسم در خور و در شان گرفتیم هر سال سالگردشون ب بهترین شکل برگزار میشه

بچت پسر باشه اصلا باید ازش قطع امید کنی که ی زمانی دستت رو بگیره،،ولی دختر ی چیزی،،الان تو دور و بری های ما همه اینطورن،،پسراش وقتی زن گرفتن دیگه سراغی از مادره نگرفتن،،ولی دخترا حتی با وجود شوهر و بچه هوای مادر پدرشونو دارن(البته اینم اضافه کنم که از شانس ما بابام این وسط استثنا در اومده و در خدمت مادر پدرشه اونم چه خدمتی واقعا از زندگی خودش میزنه برای اونا و اونا هم اصلا قدر نمیدونن خدا ازشون نگذره)

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....