2777
2789
عنوان

فوت کرد

421 بازدید | 16 پست

یکی از ادمایی ک سالها پیش باهم ارتباط داشتیم و بشدت دوسش داشتم اما بنا ب دلایلی جدا شدیم و ازش رنجیده بودم فوت کرد عصر فهمیدم 

مریض بود قلبش مشکل داشت از عصر ک فهمیدم تا الان بغض دارم توان گریه ندارم از جلو روم نمیره حس بد دارم دوست دارم جیغ بزنم 

اما نمیتونم الان حس سنگینی استرس و دلشوره دارم 

چیکار کنم بنظرتون چه چیز باعث میشه یکم آروم شم  ارامبخشم خوردم ولی اگر آرامبخش خوب می‌شناسید بگیذ

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم میشه نسبتشو بپرسم؟

دوست پسر 

خیلی زمان پیشه 

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

من چند ساله بخاطر مرگ خواهرم آروم نشدم شما میخایی آروم بشی غیر ممکنه ی غم همش تو دلته من حستو میفهمم ...

خیلی بده خیلی 

حلالش کن پاشو وضو بگیر دو رکعت نماز به نیتش بخون و حتما سوره یس و ملک را بخون و هدیه بهش بده و یه دل سیر گریه ‌کن

به پاس ساعت های خوبی که داشتید براش طلب مغفرت و آمرزش کن 

همش بدی نبوده اینو خودتم خوب میدونی 

همه از خداییم و به سوی او بازمیگردیم اینو با خودت با تفکر تگرار کن تهش میبینی نوبت خودتم میشه و اروم ...

مرگ قابل پذیرفتن نیست خانم

کاشی مرگی در کار نبود خدا دنیا رو قشنگ افریده بود همه برا همیشه با هم زندگی میکردیم داغ عزیز نمیدیدی ...

کاشکی