2777
2789
عنوان

فوت کرد

421 بازدید | 16 پست

یکی از ادمایی ک سالها پیش باهم ارتباط داشتیم و بشدت دوسش داشتم اما بنا ب دلایلی جدا شدیم و ازش رنجیده بودم فوت کرد عصر فهمیدم 

مریض بود قلبش مشکل داشت از عصر ک فهمیدم تا الان بغض دارم توان گریه ندارم از جلو روم نمیره حس بد دارم دوست دارم جیغ بزنم 

اما نمیتونم الان حس سنگینی استرس و دلشوره دارم 

چیکار کنم بنظرتون چه چیز باعث میشه یکم آروم شم  ارامبخشم خوردم ولی اگر آرامبخش خوب می‌شناسید بگیذ

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم میشه نسبتشو بپرسم؟

دوست پسر 

خیلی زمان پیشه 

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

من چند ساله بخاطر مرگ خواهرم آروم نشدم شما میخایی آروم بشی غیر ممکنه ی غم همش تو دلته من حستو میفهمم ...

خیلی بده خیلی 

حلالش کن پاشو وضو بگیر دو رکعت نماز به نیتش بخون و حتما سوره یس و ملک را بخون و هدیه بهش بده و یه دل سیر گریه ‌کن

به پاس ساعت های خوبی که داشتید براش طلب مغفرت و آمرزش کن 

همش بدی نبوده اینو خودتم خوب میدونی 

همه از خداییم و به سوی او بازمیگردیم اینو با خودت با تفکر تگرار کن تهش میبینی نوبت خودتم میشه و اروم ...

مرگ قابل پذیرفتن نیست خانم

کاشی مرگی در کار نبود خدا دنیا رو قشنگ افریده بود همه برا همیشه با هم زندگی میکردیم داغ عزیز نمیدیدی ...

کاشکی