2821
2789
عنوان

فوت کرد

413 بازدید | 16 پست

یکی از ادمایی ک سالها پیش باهم ارتباط داشتیم و بشدت دوسش داشتم اما بنا ب دلایلی جدا شدیم و ازش رنجیده بودم فوت کرد عصر فهمیدم 

مریض بود قلبش مشکل داشت از عصر ک فهمیدم تا الان بغض دارم توان گریه ندارم از جلو روم نمیره حس بد دارم دوست دارم جیغ بزنم 

اما نمیتونم الان حس سنگینی استرس و دلشوره دارم 

چیکار کنم بنظرتون چه چیز باعث میشه یکم آروم شم  ارامبخشم خوردم ولی اگر آرامبخش خوب می‌شناسید بگیذ

مامان یک سگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به امید روزی ک منم خبر مرگ اولین اکسمو بشنوم🤲🏻🚶🏻‍♀️

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

من چند ساله بخاطر مرگ خواهرم آروم نشدم شما میخایی آروم بشی غیر ممکنه ی غم همش تو دلته من حستو میفهمم🖤😔

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲

حلالش کن پاشو وضو بگیر دو رکعت نماز به نیتش بخون و حتما سوره یس و ملک را بخون و هدیه بهش بده و یه دل سیر گریه ‌کن

به پاس ساعت های خوبی که داشتید براش طلب مغفرت و آمرزش کن 

همش بدی نبوده اینو خودتم خوب میدونی 

خیلی بده خیلی

بگو جهنم من دارم میمیرم فکرشو کن چند سال هرروز وهر ساعت روزی هزار بار دارم تو خودم میمیرم 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲