2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکمتو هرروز با روغن زیتون یا اگه رحمت مشکل کیست نداره با روغن سیاهدونه چرب کن و با شال ببند قبل انتقال نشاسته ذرت توی آب درست کن بخور 

قبل و بعد انتقال پای مرغ درست کن بخور بعد انتقال غذاهای نشاسته دار مثل سیب زمینی آبپزو ماکارونی و غذاهای پروتئین دار بخور 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

میخوای کارایی که قبل انتقال کردم برات بگم؟

چندروز دیگه انتقال داری؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

میخوای کارایی که قبل انتقال کردم برات بگم؟چندروز دیگه انتقال داری؟

تازه امروز پریود شدم 

پس فردا مبرم دکتر دارو هامو بده

دو هفته دگ شایذ انتقالم باشه 

بگو شما 

شکمتو هرروز با روغن زیتون یا اگه رحمت مشکل کیست نداره با روغن سیاهدونه چرب کن و با شال ببند قبل انتق ...

رحمم ک کلا مشکل نداره دکتر میگه رحمت خوبه

کیست تخمدان دارم اندومتریوز هستم

تازه امروز پریود شدم پس فردا مبرم دکتر دارو هامو بدهدو هفته دگ شایذ انتقالم باشه بگو شما

من از زمانی که راه آی وی اف رو شروع کردم اصلاح رژیم غذایی و ورزش و پیاده روی میکردم ، رژیم غذایی سالم داشتم همه چی طبیعی استفاده میکردم و فست فود خیلی کم میخوردم حتی چایی هم خیلی کم میخوردم صبحها شربت شیره انگور درست میکردم با صبحانه ام میخوردم ناشتا اندازه یه عدس ژل رویال زیرزبونم میذاشتم از دوماه قبل انتقال بیشتر روزها رحمم رو با روغن بابونه یا روغن زیتون یا روغن سیاهدونه چرب میکردم و ماساژ میدادم و با شال میبستم ،چندبار قبل انتقال کله پاچه خوردم دوهفته قبل انتقال هم چندبار بادکش گرم کردم ، چسب کمر درست کردم با(قرص کمر، تخم مرغ محلی،آردنخود، عسل ) و سه بار قبل انتقال گذاشتم روی کمر با پلاستیک و شال میبستم از شب تا صبح روی کمرم بود ،چندبار هم دمنوش چهارزیره خوردم میگن برای نفخ رحم و جلوگیری ازسقط خوبه، چندبار هم بادکش گرم روی رحم کردم ،  دوهفته و یک هفته قبل انتقال آمپول نوروبیون زدم آش نخود با گوشت گوسفند درست میکردم میخوردم شربت عسل و آبلیمو گرم میخوردم که قبل انتقال بدنم تقویت بشه

من از زمانی که راه آی وی اف رو شروع کردم اصلاح رژیم غذایی و ورزش و پیاده روی میکردم ، رژیم غذایی سال ...

مشکلتون جی بود ک رفتیذ سراغ ای وی اف ؟

نتیجه گرفتیذ مثبت شد؟

بعد انتقال نشاسته با آب درست کرده بودم و توی اتاق انتقال خوردم تا ۳ ساعت بعد دستشویی نرفتم و بعد انتقال هم سوپ پای مرغ خوردم ولی چون سیر نشدم لقمه پنیرگردو هم خوردم سه روز اول استراحت مطلق توالت فرنگی و نمازنشسته میخوندم دیگه از روز سوم به بعد هر یکی دوساعت ۱۰دقیقه پیاده روی میکردم، هرروز۱۰ پای مرغ با یه دونه پیاز کوچک درست میکردم اندازه سه تا لیوان آب ازش میموند تا شب میخوردم لوبیاسبزآبپز میکردم روزانه میخوردم آب انار ، رب به ،۲قاشق نشاسته ذرت با یه لیوان آب ، شیرسویا ، سینه مرغ و گوشت گوسفندکبابی ، سیب زمینی و تخم مرغ آبپز ، غذاهای بدون ادویه و رب گوجه ، شیروجوانه گندم ،کاهو برای اینکه یبوست نشم و برای لانه گزینی هم خوبه زیادخوردم ، انجیر و آلو توی آب گذاشتم و صبح ناشتا میخوردم بعد هم کمپوت سیب خونگی میخوردم بعد صبحانه ، خوردن مغزیجات بادام و گردو و مویز و انجیر... توی خوردن هیچ چیز زیاده روی نکنید و به اندازه بخورید غذاهای نفاخ و سنگین نخورید داروها رو حتما سروقت استفاده کنید

و آرامش خودتون رو حفظ کنید و فقط ذکر بگید و قرآن بخونید و نماز بخونید و خودتو در معرض خنده قرار بده فیلمهای خنده دار دانلود کن و نگاه کن ان شاءالله که مثبت بشی و دلت شاد بشه براس سالم به دنیا اومدن بچه منم دعا کن

واسه من دوسر ی آمپول داده بعلاوه قرص پیشگیری که توسه ماه بایداستفاده کنم بعدبرم واسه انتقال

اخه دکتر بمن گفت به احتماال زیاد همین ماه انتقال بده 

درصورتی ک ۱۰ روز پیش پانکچر شدما

بنظرت جرا برای شما دوسه ماه فاصلع دادن پس