2777
2789
عنوان

زوووود بیاید دعوا نشهههههه

103 بازدید | 9 پست

دوست پسرمه سه ساله با همیم

قصدمون جدیه خانواده ها میدونن

گاهی که شبا زنگ میزنیم مامانش هی به من پیام یا زنگ که چشماش درد گرفته یه کم کمترو فلانو

چند سری شده بهم گفته ولی لحنش بد نبود این آخرین بارش خیلی دلم گرفت حقیقتش چند روزه حس مزاحم بودنو اضافی بودن دارم تو رابطمون

هعی بغض بغض بغض

دیگه امشب دوست پسرم هی گیر داد منم گفتم نفس عمق کشید عصبی شد گفت بذار من بگم بهش حالا بذار میرم درستش میکنم بعد هی منم گفتم نه فلانی بخدا با لحن بدی نگفت من دل نازکم ناراحت شدم😭

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

حرف مامانش بد بوده بذار بهش تذکر بده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مشکل از شما نیس

مشکل از مادرشع

بزار بره جرش بدع

از الان نزار دخالت کنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب توام زیاد باهاش چت نکن سنگین باش دیر دیر چت کنید ساعت ۹ شب ب بعد خودتو فراری بده از دستش

آخه زیاد نیست بخدا

سره کار تازه ساعت هشت و نه میاد

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

خوب کاری کردی گفتی زیادی به مادرش رو بدی و هیچی نگی فکر میکنه خبریه

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

اوه خدا بخیر کنه 

ایشون مادر شوهر بشه چی میشه 

چقدر چیپ و خاله زنک 

خدا صبرت بده

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد