2777
2789
عنوان

موهامو برا عید رنگ کنم یا نه

117 بازدید | 12 پست

نمی‌دونم برا عید فیس فریم کنم یا نه،از یه طرف دو ۳ تا دونه مو سفید دارم میخوام رنگ بزارم،از یه طرف تا حالا رنگ نذاشتم فقط یه بار فیس فریم گذاشتم،از یه طرفم نمی‌خوام موهام خراب شده نمی‌دونم موندم،یه راهنمایی بکنین

فیس فریم خیلی خوبه بزار 

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

دوستان اطفا تاپیکم کزارش بزنین بترکه 

خواهش میکنم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15637185/رفتم-پیش-وکیل-برای-طلاق

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم یه رنگ خوب بذار به قیافتم بیاد گلم

بزارم فیس فریم یا یخی یا صدفی مبزارم،کلشو نمی‌خوام رنگ کنم دوست ندارم،چون موی سفید ندارم،رنگ که می‌کنی موهات سفید میشن

یا جای خیلیی خوب برو و معتبر که مطمئن باشی موهات و خراب نمیکنه و نمونه کاراشو دیده باشی یا نرو اصلا ...

با جای خوبی کار ندارم،ولی هر چقدرم جا خوب باشه،دکلره مو رو نابود میکنه

بزارم فیس فریم یا یخی یا صدفی مبزارم،کلشو نمی‌خوام رنگ کنم دوست ندارم،چون موی سفید ندارم،رنگ که می‌ک ...

سلام عزیزم خوبی؟یکی از تاپیکاتو دیدم خواستم سوال بپرسم دیدم قفله گفتم اینجا بپرسم ازت عزیزم شما ک همسرتون تو شیرین عسل کار میکنن میشه بگین پک ماه رمضون بهشون دادن یا نه؟و اینکه عیدیشونو واریز کردن؟ی دنیا ممنونت میشم اگه لطف کنی جوابمو بدی خیلی مهمه برام مرسی❤️

خوشحالم ک زیرو رو کشیدن بلد نیستم و چ خوب ک هر بار خواستم بد باشمو مثلِ خودشون رفتار کنم ذاتم پس زد اون بدجنس شدنو،چ ایرادی داره بذا بگن ساده اس اتفاقاً شیک بودن تو سادگیه💜🫅