2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 60 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادمای مثل شما باعث شدن خوبی کم بشهاخه مردم مگه زنگ میزنه به داداشش میگه زنم زاییدهطرف ما اصلا زشته ا ...

ممنون از لطف شما ❤

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
اون واسه شما چی اورد؟؟؟شیرینی ببر با گل یا کمپوت و گل البته باز بستگی داره اون چی آورده باشه فقط گل ...

اون چیزی نیاورد بخدا

دست خالی اومد

گفت عجله ای اومدم

ادمای مثل شما باعث شدن خوبی کم بشهاخه مردم مگه زنگ میزنه به داداشش میگه زنم زاییدهطرف ما اصلا زشته ا ...

دقیقا

ملت یه جوری جواب میدن آدم دیگه نمی‌خواد ب کسی محبت و خوبی کنه

ظهر یکی تاپیک زده بود عروسی ما دوسال پیش سه تومن آوردن من دستم تنگه می‌خوام الان برا عروسیشون یه تومن ببرم

یه نگا بمحتوای  تاپیکای اخیرش کردم خونه تازه خریده بود سیصد میلیون تو حسابش داشت میخواست ماشین هم بخره

چند تا تاپیکش هم مسافرت و هتل و... بود یاد فامیلای خودمون افتادم

وقتی بد نیستن بد نباش اشکال نداره بمون مگه چی میشه؟ شوهرتم قانع کن بگو‌مرد ب مرد زنگ نمیزنه بگه زنم زاییده بیاین شایدم مراعات کرده نخواسته مزاحمت ایجاد کنه تو لطف خودتو برسون 

پس برو سر بزن حتما ....تعارف کن که بمونی خودشون میدونن بچه کوچیک داری قبول نمیکنن دوتا خواهر هم داره ...

باشه عزیزم ممنون 

وای عجب تو هم توهمی 

اون زنگ بزنه به اون که اون بگه به اون که جاریت زاییده😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

دقیقاملت یه جوری جواب میدن آدم دیگه نمی‌خواد ب کسی محبت و خوبی کنهظهر یکی تاپیک زده بود عروسی ما دوس ...

بخدا همینجور ادما باعث شدن کسی به کسی دیگه خوبی نکنه

مخصوصا شوهرش چقدر زشته مرد اینجوری خاله زنک باشه

یه شب جاریت اومد پیشت موند والا معلومه باشخصیت بوده

حتما اینارو شناختن زنگ نزدن بهشون

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋

وای عجب تو هم توهمی اون زنگ بزنه به اون که اون بگه به اون که جاریت زاییده😂

چی؟ 

اون چیزی نیاورد بخدادست خالی اومدگفت عجله ای اومدم

حالا شما یه شیرینی ببر دست خالی جالب نیست...اون چون اومده همراهتون حتما عجله ای اومده ولی شما داری میری ملاقات نه همراه

2790
2778
2791
2779
2792