2777
2789
عنوان

جاریم

779 بازدید | 60 پست

امروز زایمان کرده

چون ما شماره همو نداریم

شوهرش باید شوهرمو خبر دار میکرد 

ولی چیزی ب شوهرم نگفته

مادرشوهرم ک یه شهر دیگس اون زنگ زده شوهرم بهش گفته ک جاریم زاییده

چون منم اون موقع زایمانم تنها بودم و جاریم اومد، مجبورم برم

ولی اونموقع شوهرم ب داداش گفته بود ک جاریم بیاد

الان شوهرم میگ چون داداشم بهم چیزی نگفته میگ بریم در حد نیم ساعت پیش زنداداشم بمون بیا بریم (جاریم یه روز کامل پیشم بود) میگم حداقل شب بمونم میگ نه نمیخاد یه نیم ساعتی بمون بیا بریم جاریم فقط منو و دو تا خاهرش این شهریم مامانش یه شهر دیگس

بنظرتون نیم ساعت بمونم بسه؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

از خودش بپرس 

بگو بمونم پیشت یا نه

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اون ک صدرصد میگ نه برو

پس بمون عزیزم 

شوهرت به چه دلیل میگه نمون

میگه یعنی مزاحم نشید؟

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

پس بمون عزیزم شوهرت به چه دلیل میگه نمونمیگه یعنی مزاحم نشید؟

نه میگ وقتی داداشم از صبح ب ما زنگی نزده ینی ب ما نیازی ندارن خب

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

شاید حالا سرش شلوغ بوده 

خب عزیزم شما دست تنها بودین ایشون مونده پیشت جاریت دوتاخواهر داره بنظرم لازم نیست بازم ازش بپرس

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

2790
2778
2791
2779
2792