2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 60 پست

به نظر من برو و بمون پیش جاری

برای زنگ نزدن برادرشوهر دو سه روز دیگه به خودش بگین دوست داشتیم از زبون خودتون (برادرشوهر) بشنویم

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب عزیزم شما دست تنها بودین ایشون مونده پیشت جاریت دوتاخواهر داره بنظرم لازم نیست بازم ازش بپرس

اره شوهرمم همینو میگ

چی دو دستم ببرم براش؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
به رسم ادب بهش سر بزنبد از قبل هم اطلاع بدید میاین و بهش تعارف بزن که کمک خواستی و لازم میدونی بیای ...

چی ببرم تو دستم براش

به نظر من برو و بمون پیش جاریبرای زنگ نزدن برادرشوهر دو سه روز دیگه به خودش بگین دوست داشتیم از زبون ...

چی ببرم تو دستم

برو پیشش 

بعد عز یه ساعت ک شوهرت صدا زد گفت بیا بریم .بهش بگو تعارف نکن تگر نیاز داری من پیشت بمونم بهرحال فامیل واسه همین وقتاست. مثل اون زمان که تو واسم موندی

دیگه وقتی بگی میخوام جبران کنم اگر نیاز داشته باشه خودش میگه

دستتون رو میشه ولی روتون کم نمیشه 🙂

ادمای مثل شما باعث شدن خوبی کم بشه

اخه مردم مگه زنگ میزنه به داداشش میگه زنم زاییده

طرف ما اصلا زشته این کارا

من جای جاریت و برادرشوهرت اگه بودم دیگه از این به بعد رفتارم رو باهاتون خیییلیییی عوض میکردم

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋

معلومه صمیمی نیستینولی باید زحمتش رو جبران کنی یه جوری ،دوز از جون نمیشه گوربه کوره بشیدبرو یه کادوی ...

کادوش اومد خونه بهش میدم

چی ببرم براش تو دستم؟ 

محبت اطرافیان رو جبران کنم گلم برو سر بزن اگه همراه نداشت بمون اگر هم داشت تعارف بزن که شما برید نو ...

بچه کوچیک چهار سالشه 

اره شوهرمم همینو میگچی دو دستم ببرم براش؟

فعلا برای عیادت توبیمارستان یه جعبه شیرینی ببر رفتی خونش کادوتو بده

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

برو پیشش بعد عز یه ساعت ک شوهرت صدا زد گفت بیا بریم .بهش بگو تعارف نکن تگر نیاز داری من پیشت بمونم ب ...

چی ببرم براش تو دستم

2790
2778
2791
2779
2792