2777
2789
غش کردم رو مبل از معده درد و سوزش معده🫠🫠

الهییی 

لیمو چطوره اخ ننه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرص خوردی

باردارم‌ فداتشم 

ب دکترم گفتم گفت طبیعیه دارو لازم نیست

ولی واقعاً معدم داره سوراخ میشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کابینتامو تمیز کردم و حالا موندم با ی دنیاااااا اشغال ک نمیدونم چیکارش کنم خیلیشو ریختم رفت و هنوز ک ...

بسلامتی ایشالا سال آینده برات بخوبی پیش بره

s8.uupload.ir/files/img_20251213_120403_244_j1t7.jpg

الهییی لیمو چطوره اخ ننه

🥺🥺

خووووبه الان دیگه هلو شده😁😁

پس فردا میرم غربالگری

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
🥺🥺خووووبه الان دیگه هلو شده😁😁پس فردا میرم غربالگری

وای خودا فداش بشه خاله ساراش

از همینجا بوس به کلش

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

باردارم‌ فداتشم ب دکترم گفتم گفت طبیعیه دارو لازم نیستولی واقعاً معدم داره سوراخ میشه

عزیزممممم خدا خودتو و نی نی تو حفظ کنه

s8.uupload.ir/files/img_20251213_120403_244_j1t7.jpg

وای خودا فداش بشه خاله ساراشاز همینجا بوس به کلش

نشی که حیفی قربونت برم مهربون🥰😍🌹🌹