2777
2789
عزیزممممم خدا خودتو و نی نی تو حفظ کنه

مرسی فداتشم ممنون🌺🌺🌹🌹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نشی که حیفی قربونت برم مهربون🥰😍🌹🌹

عشق خودمی تو 

اون قسمت جوکر رو دیدی هی میگفتن پریا پریا 😂😂

ترکیدم از خنده

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق خودمی تو اون قسمت جوکر رو دیدی هی میگفتن پریا پریا 😂😂ترکیدم از خنده

😍🥰😍

واااای اره دیدم 😁😂🤣

حالا من یه شاه طوطی دارم پیش مامانمه، باید پریا گفتن اون و بشنوی😁🤣😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😍🥰😍واااای اره دیدم 😁😂🤣حالا من یه شاه طوطی دارم پیش مامانمه، باید پریا گفتن اون و بشنوی😁🤣😍

😂😂😂

اوه شوهرت غیرتی نشه😂😂😂😂😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

😂😂😂اوه شوهرت غیرتی نشه😂😂😂😂😂😂

نه دیگه اونم پسرمونه اسمش فندق فقط جامونده ایران فعلا 

باید بیارمش‌ اینبار

نه دیگه اونم پسرمونه اسمش فندق فقط جامونده ایران فعلا باید بیارمش‌ اینبار

بیارش حتما 

اوخودا

بیارش حتما اوخودا

اره میارمش اون اول نشد چون من تنها اومدم بعد ۱۱ ماه همسر اومد و نتونسته بود کارهاش انجام بده ، شناسنامه داره، واکسن زده، میکروچیپ داره 

بچم‌ بلیط نداشته🤣🤣

اره میارمش اون اول نشد چون من تنها اومدم بعد ۱۱ ماه همسر اومد و نتونسته بود کارهاش انجام بده ، شناسن ...

😂😂😂😂 براش حتما هتل بگیر اومد بچم اذیت نشه😂

😂😂😂😂 براش حتما هتل بگیر اومد بچم اذیت نشه😂

چشم چشم😂😂🤣🤣