2777
2789
عنوان

سفر ب قشم

293 بازدید | 22 پست

سلام می‌خوایم مسافرت عید رو ازتبریز به تهران بعد تا قشم و هرمز شهرهای اصفهان شیراز یزد رو بگردیم بریم بنظرتون 40میلیون برای 2نفر کافیع؟؟؟خرید عید هم می‌خوایم انجام بدیم از تهران خرید کنیم یا از قشم؟؟؟نظرتون؟؟

نه این پول فکر نکنم کافی باشه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ببخشید با اجازه استارتر 

سلام دوستان 

اینجا به ما هیچ اهمیتی نمیدن لطفا لطفا ازتون خواهش میکنم ۳ روز چیزی نیس کسی تاپیک نزنه

در اعتراض به اینکه نمیتونیم عکس بزاریم نمیشه لینک گذاشت 

قسمت ریپلای و ویرایش هم مشکل داره تازه از تبلیغات صرف نظر کنیم حذف تاپیک هم نداریم

رسما اینجا مارو یه مشت گوسفند فرض کردن از فعالیت ما پول درمیارن و به ما هیچ اهمیتی نمیدناین متن رو کپی کنید و این تاپیک رو تکرار کنید و دیگه هیچکس ۳ روز یعنی از امروز تا تاریخ ۸ اسفند تاپیک نزنه فعالیت نکنه شاید مدیر سایت یه فکری کنه

لطفا تا میتونید این متن رو کپی کنید و اعلام کنید به کاربرا

اینو ی خانومی گذاشته بودن...دیدم واقعا حق گفته..

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سفر عید به جنوب واقعا ایده خوبی نیست

هم شدیدا گرمه هم شلوغ

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

خیلی کمه بنظرم

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

عیدهواخوبه جنوب،موقعه عیدیکم قیمتامیبرن بالا طرف تهران حس میکنم واسه مانتوخوبه،لباس خونگی وشلوار وصندل بیاجنوب تنوع هست

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

حالا راه بیفتید هر جا کم آوردید برگردید خونه 😍 چقدر من این مدل سفر کردن رو دوست دارم ماشین تون رو اگر کمپر کنید که دیگه نور علی نور میشه و احتمال اینکه پول کم بیارید رو به صفر نزدیک میکنید چون دیگه میتونید توی ماشین بخوابید و هزینه اسکان صفر میشه این مدل محبوب من برای مسافرته که البته هیچ وقت فرصت انجامش نبود 

خرید رو هم فکر کنم قشم انجام بدید بهتر باشه ولی عید فکر کنم بسیار شلوغ باشه ها کاش همین الان ها می‌رفتید 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

الان که دیگه هوای جنوب داره گرم میشه ما آبادان الان هوا داره گرم میشه 

عید واقعا خیلی خیلی شلوغ میشه البته من آبادان میگم اینقدر شلوغ میشه که ما خونه نشین میشیم  بیرون نمیریم چون جا نیس  

الان ما از هوای شهرمون فراریم😂 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان