2777
2789
عنوان

سفر ب قشم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 22 پست
حالا راه بیفتید هر جا کم آوردید برگردید خونه 😍 چقدر من این مدل سفر کردن رو دوست دارم ماشین تون رو ا ...

نه ماشینمون کمپر نیست سواریه تو فکر خودمون هم همینجوریه که چادر بزنیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه هزینه خورد و خوراک رو مدیریت کنی و هم جا خواب رو

میشه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

نه ماشینمون کمپر نیست سواریه تو فکر خودمون هم همینجوریه که چادر بزنیم

ماشین تون هر چی هست سرچ کن ویدیوهای یوتیوب رو نگاه کن ببین چطوری میشه تبدیلش کرد به کمپر 

خونه داداش من چالوسه ولی من از اونجایی که به شدت عاشق این بودم که یه شب هم شده توی چادر بخوابیم اصرار کردم راضی شون کردم چهار نفری رفتیم کنار دریا چادر زدیم جالب اینجاست که قدم به قدم چادر بود اینطوری نبود که جای خلوت باشیم ،  خوابیدیم پنج صبح با صدای کشیدگی بیدار شدم اولش نفهمیدم چی شده دقت کردم دیدم چادر پاره ست نگو از چند جهت چادر رو با تیغ زده بودن و تنها وسیله ای که توی چادر بود یعنی کوله نازنینم رو برده بودن  

اگر بتونین کمپر کنین ماشین رو از نظر امنیت خیلی بهتره اگر هم چادر زدید اگر مدل ماشین تون خوبه از خودتون دور تر پارک کنین نزدیک تون نباشه چون از روی مدل ماشین ، چادر رو نشون میکنن میزنن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85