2777
2789

من ۲۷هفتمه‌ یه هفته پیش ازمایش قنددادم قندم خوب بودولی دفع پروتئین داشتم که دکترم گفت باید آزمایش ادرار۲۴ساعته بدم دادم توجوابش نوشته بوددفع پروتئین ۱۷۲دکترگفت فعلاکمه ولی بایدهرهفته ازمایش بدی امپول ریه هم بهم داد۶تازدم کسی بوده بادفع پروتئین حداقل ۳۸هفته زایمان کنه چون میگن کسایی که دفع پروتئین توبارداری دارن خطرناکه 

من داشتم ۳۸ هفته زایمان کردم ۴ هفته آخر بیمارستان بستری بودم و تحت نظرولی دایم فشارم چک می‌شد دایم ا ...

شماچندهفته متوجه شدبن عدددفع توادرار۲۴ساعته چندبود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم ۳۸ هفته زایمان کردم ۴ هفته آخر بیمارستان بستری بودم و تحت نظرولی دایم فشارم چک می‌شد دایم ا ...

خیلی میترسم زایمان زودرس کنم اخه نگهداری ازبچه نارس سخته واینکه بچه های نارس مشکلات زیادی دارن

شماچندهفته متوجه شدبن عدددفع توادرار۲۴ساعته چندبود

من ۳۰‌ بودم متوجه شدم فکر کنم

عددم هعی میرفت بالا دیگه ۳۸ هفته به هزار رسید 

ولی اره حتما پیگیری کن و جدی بگیر 

خیلی میترسم زایمان زودرس کنم اخه نگهداری ازبچه نارس سخته واینکه بچه های نارس مشکلات زیادی دارن

نه یکی از دوستای من ۳۴ هفته زایمان کرد بچه آش از بچه من تپل تره هیچ مشکلی هم نداشت 

توکل کن به خدا انشاا…صحیح و سالم بغلش میگیری

من ۳۰‌ بودم متوجه شدم فکر کنمعددم هعی میرفت بالا دیگه ۳۸ هفته به هزار رسید ولی اره حتما پیگیری کن و ...

دکتربه من میگه هرهفته ازمایش بگیرم شمام هفته ازمایش می دادین من میخوام ماه بعد ازمایش بدم فشارم خوبه وزنمم خوبه ورم هم نکردم

نه یکی از دوستای من ۳۴ هفته زایمان کرد بچه آش از بچه من تپل تره هیچ مشکلی هم نداشت توکل کن به خدا ان ...

اخه میگن کسایی که دفع پروتئین داشته باشن بچه هاشون کم وزن میشن

من ۳۰‌ بودم متوجه شدم فکر کنمعددم هعی میرفت بالا دیگه ۳۸ هفته به هزار رسید ولی اره حتما پیگیری کن و ...

ببخشیدزیادسوال میپرسم وزن بچتون موقع تولدچندکیلوبودبعدش هم مشکلی نداشت فشارتون بالابودتوحاملگی

دکترم به من داروندادفقط کلسیم به مکمل هام اضافه کردشماچه دارویی مصرف میکردین

اره عزیزم بچه ام کم‌ وزن بود ۲۴۰۰ 

هر هفته آزمایش میدادم

منم وزنم خوب بود فشارهم نداشتم ولی چک می‌شد همش فشارم

هیچ دارویی مصرف نمیکردم همون مکمل و‌پروتین

ولی سر اینکه بچه ام وزنش کم بود از اطرافیان حرف زیاذ شنیدم اون بیشتر اذیتم کرد تا بچه

ورم هم نداشتم 

فقط بچه کم وزن بود دیگه متاسفانه🥲

الانم وزنش خوبه ولی تپلی نشده

اره عزیزم بچه ام کم‌ وزن بود ۲۴۰۰ هر هفته آزمایش میدادممنم وزنم خوب بود فشارهم نداشتم ولی چک می‌شد ه ...

اره حرف بقیه بجای اینکه دلداری بدن تودل ادموخالی میکنن