2777
2789
عنوان

چند ماهگی بچه ها تون

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 37 پست
جانم

جانتون سلامت 

عزیزم پسر منم ۱۵ ماهه هست ولی اصلا اشتها به غذا نداره و اینکه خودش به تنهایی چیزی رو نمیخوره 

پسرشما اشتهاش خوبه؟مثلا چند وعده در روز و چقدر غذا میخوره

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

فقط آهن و مولتی ی چن بارم بردمش دکتر زینک و اینا داد فایده نداشت برا واکسن 18 ماهگی بهداشت گفت از شی ...

انشالله ک خوب میشه

بهش شیرگاو بده بریز تو شیشه قبل خوابم سیرش کن بزار برای شیربیدار نشه

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانتون سلامت عزیزم پسر منم ۱۵ ماهه هست ولی اصلا اشتها به غذا نداره و اینکه خودش به تنهایی چیزی رو نم ...

پسر منم شیطونی میکنه مثلا ظرف غذا میزارم جلوش کامل چپه میکنه یک لقمه میخوره پامیشه یک دور میزنه 

سعی میکنم هواسشو پرت بااسباب بازی و تلوزیون و اینا تا بتونم خودم چن لقمه غذا بهش بدم ولی دنبال بجه نکن تا بهش غذا بدی اینجوری بیشتر لج میکنه و اینکه پسر من دوست داره خودش باقاشق بخوره که نرسیده به دهنش همش تو یقش میریز😅میتونی قاشق بدی دستش خودت دستشو یا دم قاشق بگیری تا نریزه و اینکه پسر من وقتی یک بچه غذا میخوره پیشش خیلی مشتاق تره به غذا برای همون چندتا کلیپ گرفتم بهش نشون میدم اینم تاثیر داشته یکم

😅

پسر منم شیطونی میکنه مثلا ظرف غذا میزارم جلوش کامل چپه میکنه یک لقمه میخوره پامیشه یک دور میزنه سعی ...

حقیقتا من از کثیف کاری ک میکنه بدم میاد واسه همین حوصله نمیکنم صبر کنم خودش بخوره میدونم دارم بهش خیانت میکنم ولی خب خودم بهش میدم غذارو 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

حقیقتا من از کثیف کاری ک میکنه بدم میاد واسه همین حوصله نمیکنم صبر کنم خودش بخوره میدونم دارم بهش خی ...

من همیشه دستمال بدستم روزی دو سه بار خونه رو جارو میکشم دوست دارم مستقل بار بیاد ولی کنترل شده نه خیلی سخت بگیر که نتونه یک لقمه غذا بدون کمک بخوره نه خیلی آزاد بزارش که شلختگی و کثیف کاریو یاد بگیره

پسر من یاد گرفته ولی برنجی چیزی میریزه رو زمین ادا منو درمیاره دست میکشه به حساب خودش داره جمع میکنه و نچ نچ میکنه اخرشم یک اخم😂

لنت مشکی چیه عزیزم؟

همون نوار چسب های مشکی اونا چون راحت کنده میشن از پوست ب سره سینه هام زدم دیگه دید لب نزد

دخترمم خیلی وابسطه بود ولی بردمش خونه مامانم تو شلوغی دو سه روزه فراموش کرد

البته یکی از سینه هامو از قبل تر بهش ندادم ک وختی از شیر میگیرم اذیت نشم

اخه خیلی پر میشن و درد میگیرن

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

بچه منم ۱۸ ماهش هست از ماه قبل شروع کردم من شیر طول روزش قطع کردم موقع خواب میخوره فقط میگه بده ولی بهش آب میدم و سرش گرم میکنم الان بعد یک ماه فقط موقع خواب و بیدار میشه اول صبح شیر میخوره تو طول شب بیدار میشه میگه بَه بده میگم صبح بشه بخوریم دیگه شیر وسط شب ام قطع کردم بعد شیر اول صبح میگیرم بعدش قبل خواب رو 😁