2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زوده ، توی قرآنم اومده دوسال کامل شیر دهی ، به نظرم دخترم هست بدنش و استخون بندیش قوی تر میشه بهش بده حالا ، بذار اول پاییز بگیرش مثلا تا زمستون 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بزرگه21ماه

دومی بخاطر عملم 18ماه

اول شیر شبشو بگیر خیلی راحت میشی یک هفته عادت کنه بعد موقع شیر خوردنشو عقب بنداز راحت تر گرفته میشه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

دوستان چه روش هایی پیشنهاد میدنش 🤕اینجور هم بچه هم مادر اذیت میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خیلی زوده ، توی قرآنم اومده دوسال کامل شیر دهی ، به نظرم دخترم هست بدنش و استخون بندیش قوی تر میشه ب ...

بنظرم ربطی نداره ب استخون بندی واین چیزا 

کانال تلگرام لوازم آرایشمم ممنون میشم عضو بشین https://t.me/aylinbeauty3939