بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی به نظرم تو این گرونی ها دیگه این رسم های سنگین رو جمع کنیم بهتره همین که نامزدت یه کادو به عنوان ...
واقعا گل گفتی.زمانی ک من نامزد بودم تقریبا ۱۸ سال پیش همسرم همه چی آورد با لباس و النگو ولی الان واقعا همون لباس به تنهایی کلی هزینه اش میشه بنده خدا آقا پسرها دیگه نمی تونن طلا تهیه کنند.گناه دارند لطفا هوای همدیگرو داشته باشید
اگه دیدی نمیگند خودت پر رو باش به شوهرت بگو بریم خرید لباس عید ودرمورد طلا مراعات کن اگه داشت بخر چون واقعا گرون شده ولی درحدلباس راحداقل بگیر تا بد عادت نشه
عیدی میدن دیگه بستگی به ریم و رسومتون داره حالا به کم بالاتر یه کم پایین تر .فقط این جور وقتا فضول زیاد پیدا میشه میان سیخ میزنن وای عیدی برات چی اوردن وای طلا ندادن وای برنج ندادن وای لباس نداد وای کوفت ندادن زهر مار ندادن .این جور ادما فقط بلدن ادما از زندگی سیر کنن با شوهرت سر یه چیز معقول توافق کنید بعدا اوقات تلخی نکنی که فلان و ندادی بیسیار و ندادی .
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا