2777
2789
عنوان

تازه عروسا و با تجربه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم ده روزیه عقد کردم همه دلشون میخواد این چیزارو داشته باشن ولی بیا اونقدر اهمیت نده بهشون که باعث بشه ناراحتی بوجود بیاد بینتون.

با این وضعیت جامعه قطعا باید یه فرقی تو رسم و رسومات بوجود بیاد.

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

ولی به نظرم تو این گرونی ها دیگه این رسم های سنگین رو جمع کنیم بهتره همین که نامزدت یه کادو به عنوان ...

واقعا گل گفتی.زمانی ک من نامزد بودم تقریبا ۱۸ سال پیش همسرم همه چی آورد با لباس و النگو ولی الان واقعا همون لباس به تنهایی کلی هزینه اش میشه بنده خدا آقا پسرها دیگه نمی تونن طلا تهیه کنند.گناه دارند لطفا هوای همدیگرو داشته باشید

عیدی میدن دیگه بستگی به ریم و رسومتون داره حالا به کم بالاتر یه کم پایین تر .فقط این جور وقتا فضول زیاد پیدا میشه میان سیخ میزنن وای عیدی برات چی اوردن وای طلا ندادن وای برنج ندادن وای لباس نداد وای کوفت ندادن زهر مار ندادن .این جور ادما فقط بلدن ادما از زندگی سیر کنن  با شوهرت سر یه چیز معقول توافق کنید بعدا اوقات تلخی نکنی  که فلان و ندادی بیسیار و ندادی .

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
عزیز خسیس بودن با نتونستن فرق میکنهیارو بلند شه بره تا اون موقع اسنپ هم حداقل یه کادو ریزی میتونه بگ ...

اگه دقت کنی استارتر داره میگه واسه کاری که میخواد شروع کنه شوهرش توی همین موقعیت میخواد واسش وسایل بخره

پس نه خسیسه نه بی فکر

بعد هم من قبلا توی یه پست بهش گفتم یه هدیه کوچک بگیر، نگفتم هیچی نباشه

واقعا گل گفتی.زمانی ک من نامزد بودم تقریبا ۱۸ سال پیش همسرم همه چی آورد با لباس و النگو ولی الان واق ...

طلاکه دیگه خریدنش واقعا سخت شده البته برای یلدا آوردن واسم طلا برا همین دیگه بهش چیزی نمیگم  برای طلا...