2777
2789
عنوان

کیا ریزش قلب دارن لطفا بیایین

146 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کیا ریزش قلب داشتن همراه تنگی نفس؟من امروز این حالتا اومده سراغم حالم بده لطفا راهنمایی کنید دکترم میترسم برم کسایی که دکتر رفتن چی گف دکتر

تپش قلب سریع منظورته؟ ریزش دیگه چه صیغه ایه

اگه تپش قلب و سرگیجه و تنگی نفس داری کمخونی فقر اهن داری قرص اهن دوز بالا درمان میکنه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تپش قلب سریع منظورته؟ ریزش دیگه چه صیغه ایهاگه تپش قلب و سرگیجه و تنگی نفس داری کمخونی فقر اهن داری ...

عزیزم من دیگه انقدم خنگ نیستم نفهمم تپش قلب چیه ریزش قلب یعنی یهو دلت هری میریزه  تو دلت خالی میشه کسایی که تجربه کردن میدونن 

عزیزم من دیگه انقدم خنگ نیستم نفهمم تپش قلب چیه ریزش قلب یعنی یهو دلت هری میریزه تو دلت خالی میشه ک ...

اصطلاحا بهش میگن هری دلم ریخت... ولی واقعا ریزش قلب نیست... یه نوسان ماهیچه ای تو قسمتهای گوارشیه... باید آزمایش بدی

اره دو روزه یه مشکلی پیش اومده فکر اونم یعنی از استرسع؟تنگی نفس اومده سراغم حس میکنم دارم خفه میشم

استرس آلودگی هوا آلودگی آب و مشکلات روز همه باعث میشه آدم حالش بد باشه... منم این روزها ته دلم انگار خالیه دلشوره دارم